- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
n.e.o.one #1635 üzenetére
Az hogy egy vinyó teli van nem okozhat gondot szerintem, amennyiben nem a rendszer vinyóról van szó. A szét szedés összerakás azért segíthet, mert néha elmozdulhat valami, egy memória modul, vagy egy kábel, takarításkor meglökitek a gépházat, mozgatod ha kiveszel, beleteszel valamit. Reméljük rendben lesz a géped. Lehet az is hogy a SATA kábel a hibás, majd kiderül ha esetleg DVD lemezeket nem tudsz írni/olvasni.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
n.e.o.one #1630 üzenetére
Ilyen problémák legtöbbször, szerintem hardveres gondra utalnak, elsőként memóriát lenne érdemes tesztelni, lehet szoftverrel is, de szerintem jobb, ha kiveszel egy modult és úgy teszteled a gépet, majd a másikkal is, ha szerencséd van egyik sem rossz, és visszapakolva fagyás nélkül fog menni, csak elmozdult. Érdemes megnézni a kábeleket is, a hőmérsékletekre is érdemes odafigyelni.
-
sfdrakex
nagyúr
Attól hogy a memtest nem talál semmit még lehet akár memória hiba is, ha van több modul a gépedben teszteld őket külön. Rendszeresen fagy így a gép vagy egyszer fordult csak elő? Milyen programok futottak éppen ? Milyen géped van? Érdemes kitölteni az adatlapodon azt hogy milyen géped van.
-
sfdrakex
nagyúr
-
sfdrakex
nagyúr
Esetleg vedd ki a memóriákat és egyszerre 1 modul legyen csak bent, próbáld úgy, láttam már többször olyat hogy memtest nem jelez hibát mégis a memóriával van gond. Nálam 1 hónapja voltak fagyások, kivettem a memóriákat, majd visszaraktam és jó lett, vagy a gyerekek lökdösték a házat vagy takarításkor, de elmozdult valami gondolom, mert visszatéve működött már minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Alkoholista nevelde
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Gyermek PC játékok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest