- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
n.e.o.one
csendes tag
válasz
sfdrakex #1636 üzenetére
Megint megpróbáltam a memóriákat 1enként. Kivettem az egyiket, leellenőriztem hogy minden rendesen a helyén van-e, bakapcsoltam a gépet, és amikor bootolt az alaplap akkor azt csinálta hogy megállt a kép ott amikor kiírja a memória sebességét meg hogy milyen holmik vannak a satákon stb és néhány betű szét volt esve O.o újraindítottam és akk még ez a képernyő se jött be csak az hogy nincs csatlakoztatva billentyűzet(pedig volt) és még valami mást is amit nem tudtam elolvasni mert teljesen szét voltak esve a betűk. Kipróbáltam a másik memóriával, most sikerült valahogy bekapcsolnia. Ezeket a széteső betűket a bootolásnál okozhatja a memória?
-
-
n.e.o.one
csendes tag
válasz
sfdrakex #1633 üzenetére
Ez a szétszed összerak ötlet úgy tűnik bevált (lekopogom), egyelőre... remélem nem kezdi újra pár napon belül, köszönöm az ötletet
. Esetleg sata kábelhiba okozhatta ezt? Mert most meg lettek cserélve, ha jól emlékszem akkor a dvd meghajtóé van most azon a winyón amin az oprendszer van.
Esetleg az okozhatott-e hibát hogy a másik merevlemez teljesen televolt(amin nincs oprendszer) ? Mert a szétszedés előtt arra gondoltam hogy annak az 1ik partíciójára (100gb az 500-ból) telepítek 1 win 7-et . Tehát leformáztam és utána szedtem szét és most stabilnak tűnik. -
-
n.e.o.one
csendes tag
válasz
sfdrakex #1631 üzenetére
Köszönöm a válaszodat. Sajnos szerintem is hardware gond lesz, csak azt kéne tudni hogy melyik okozza. Írtam hogy memória kizárva, mert már futtattam tesztet ami nem írt hibát és külön-külön is próbáltam, de úgy is előjött a hiba. Hőmérséklettel nincs gond lenne, everestel szoktam figyelni. Jah az lemaradt hogy néha kék ablak sincs, egyszerűen megáll a kép és csak a reset gomb segít.
-
ViTaZi
aktív tag
válasz
sfdrakex #1160 üzenetére
Rendben átnézem azért. De amúgy nagyon nagyon ritkán jön elő ez a hiba, kb. 1-2 havonta 1x-2x és általában windows telepítés után jön elő. (amikor már minden fent van). Mindenből a legfrisebb drivert használom.
De ha előjön akkor lehet ram csere lesz a a vége (a biztosnásg kedvéért.
Köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hardcore café
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TV antenna és jelerősítés
- Formula-1
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest