Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- One mobilszolgáltatások
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
n.e.o.one
csendes tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Megint megpróbáltam a memóriákat 1enként. Kivettem az egyiket, leellenőriztem hogy minden rendesen a helyén van-e, bakapcsoltam a gépet, és amikor bootolt az alaplap akkor azt csinálta hogy megállt a kép ott amikor kiírja a memória sebességét meg hogy milyen holmik vannak a satákon stb és néhány betű szét volt esve O.o újraindítottam és akk még ez a képernyő se jött be csak az hogy nincs csatlakoztatva billentyűzet(pedig volt) és még valami mást is amit nem tudtam elolvasni mert teljesen szét voltak esve a betűk. Kipróbáltam a másik memóriával, most sikerült valahogy bekapcsolnia. Ezeket a széteső betűket a bootolásnál okozhatja a memória?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és biztos nem volt megmozdítva a gép, amúgy egy külön kis asztalon van. Majd megpróbálok szerezni egy kölcsön memóriát valakitől.