- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fenergie84
addikt
Hátha tud valamelyikőtök segíteni: [link]
-
fenergie84
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #805 üzenetére
Megtaláltam a hibát
A 4db 1gb-os memória egyszerre nem akar menni, vagy is mikor tesztelni akartam memtesztel, elindult a teszt, de 5-7 sec múlva újra indulta a gép. Ha csak 2x1gbot rakok bele (mindegy melyik duál párba) akkor megy rendesen, sőtt ha 3db van bent akkor is.
Szerinted?
Adtam az északi hídnak plusz feszt, az sem segített, kiütöttem a biost is alapra, az sem.
Ha biost flashelek az segíthet? -
fenergie84
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #805 üzenetére
Köszi a segítséget!
Most tesztelek!
Üdv. -
fenergie84
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #803 üzenetére
Értem.
Memtesztet ha futtatok az kiadja a hibát vagy nem?Egyébként, ha a kék halál után újra indul a gép, akkor már megy rendesen hiba nélkül.
Ez miért lehet?Üdv.
-
fenergie84
addikt
-
fenergie84
addikt
Sziasztok!
Az alábbi lenne a problémám:
ntoskrnl.exe
Mi a probléma? Hogyan lehet orvosolni?
Gépem az adatlapon, friss win7 Home 64bit van fent, az alaplaphoz telepítettem az összes friss drivert.
Előzőleg win7 RC volt fent, azzal több ilyen kék halált is generált a gép, akkor más driverekkel is probléma volt.
Előre is köszi a választ!Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Milyen egeret válasszak?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Spórolós topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I M1200 4GB I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest