Hirdetés
- iPhone topik
- Magisk
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylerr
addikt
Köszönöm. Ma voltam a szervízben, és másik RAMmal ment másfél órát a Prime Blend teszt. Visszaraktuk a régit, 10 perc után megállt a kép ugyanúgy. Viszont az érdekesebb dolog itt jön: Nincs a számítógépen internet. Hiába dugom be, nem fogja a kábelből a netet. A másik gépen tökéletes az internet.
Valószínű akkor, hogy az alaplap adja meg magát?! Én már teljesen tanácstalan vagyok. -
Stylerr
addikt
Egyszerre futott a 8gb, de most beszéltem a szervízes sráccal, mondta, hogy vigyem be holnap, aztán utánajárunk a dolognak. Mondtam neki, hogy az új vidkártya óta csinálja ezt a hibát. Első körben egy BIOS updetet fogunk csinálni, mert 2013.6 hónapban kijött BIOS van az alaplapon, aztán ha továbbra is rossz, akkor egyenként alkatrész cserélgetés, aztán egyszer csak kiderül, hogy melyik hardver a ludas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Witcher 1 Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Krups EA81 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest