Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matyó83
tag
válasz
_DiEGO_
üzenetére
Üdv!
Köszi a választ. ezért kérdeztem meg itt, mert nem értem mi a fájása.

A C meghajtón az ssd. 128GB-os, totálban a win-nek van fenntartva az egész. de van szabad hely rajta bőven, kb 30-50GB-nyi. A lapozófájlt meg átraktam egy másik vinyóra, ne az ssd-t basztassa, bár szerintem nem gond neki annyira.
De akkor visszarakom és beállítok annyit amennyit mondasz, hátha jó lesz... 
BIOS az a legutolsó van fennt ami a lapomhoz van, szóval azzal nem lehet gondja.
Most tolok egy memtest-et a memtest+-al vagy mi a neve...
12GB-nyi ramom van...
Megpróbálom amiket írtál, aztán jelentkezem ismét, hogy mi a helyzet.
1000 köszönet!!

-
_DiEGO_
őstag
válasz
_DiEGO_
üzenetére
1.20 11/18/2011 Instant Flash , ha nem ez a BIOS van fenn - akkor azonnal frissítsd meg ... SSD esetén meg csak remélem , hogy az AHCI mód alatt lett a telepítés ? ! .
Milyen típusu SAMSUNG HDD-d van ? nem szükséges lenne valamelyiknél a firmware frissítés ? A 120GB egyben van , vagy kettéosztva ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

De akkor visszarakom és beállítok annyit amennyit mondasz, hátha jó lesz...