Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
T_boy
tag
Sziasztok!
Mostanában rendszerességgel BSOD képernyőket kapok.
2 esetben szokott jelentkezni:
1.) Tesztprogramok indításakor (Everest, Speedfan,CPU-Z, 3DMark)
2.) Boot-kor2.) Sokszor csak másodjára vagy harmadjára indul el a rendszer. Extrém esetekben kiírja, hogy "A Disk Read Error Occured", " The file is possibly corrupt." "The file header checksum does not match the computed checksum.", "BootMGR is missing" s egyéb finomságok. Ilyenkor nagy nehez tudom csak elindítani újból a rendszert.
Először a hdd-re gyanakodtam, de azt az 1 bad sectort leszámítva nincs semmi baja. A kondíció 99%, a teljesítmény 100%-os.
Memtestet még nem futtattam, azt hagynám a végére.
Szerencsére játék, böngészés, napi használat közben talán nem is kaptam BSOD-t, nem emlékszem annyi volt.
BlueScreen view szerint ezekkel szokott gond lenni:
-ntoskrln.exe
-nvlddmkm.sys
-halmacpi.dll
De nagyrészt az ntoskrln.exe okozza a problémákat.A rendszer egy friss 7-es Professional. Az előző jól műkődő rendszeremet is (ue.) a kékhalálok miatt töröltem le.
Mi lehet a probléma forrása?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Update 09.05. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest