- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
T_boy
tag
Tuningolva nincs a gép, egyébként én is valami hardverre gyanakszom. Most hogy vége lesz az érettséginek majd lesz időm tesztelni (prime, memtest). Bios reset már volt, és default beállításokkal is hibázott már, ha jól emlékszem. Majd megírom a fejleményeket.
Köszönöm a válaszod!
-
T_boy
tag
Sorry, csak egyszer akartam elküldeni
-
T_boy
tag
Sziasztok!
Mostanában rendszerességgel BSOD képernyőket kapok.
2 esetben szokott jelentkezni:
1.) tesztprogramok (Everest, Speedfan,CPU-Z, 3DMark) indításakor, akkor sem mindig
2.) általában boot-kor2.) Sokszor csak másodjára vagy harmadjára indul el a rendszer. Extrém esetekben kiírja, hogy "A Disk Read Error Occured", " The file is possibly corrupt." "The file header checksum does not match the computed checksum.", "BootMGR is missing" s egyéb finomságok. Ilyenkor nagy nehez tudom csak elindítani újból a rendszert.
Szerencsére játék, böngészés, napi használat közben talán nem is kaptam BSOD-t, nem emlékszem annyi volt.
BlueScreen view szerint ezekkel szokott gond lenni:
-ntoskrln.exe
-nvlddmkm.sys
-halmacpi.dll
De nagyrészt az ntoskrln.exe okozza a problémákat.A rendszer egy friss 7-es Professional. Az előző jól műkődő rendszeremet is (ue.) a kékhalálok miatt töröltem le.
Mi lehet a probléma forrása?
-
T_boy
tag
Sziasztok!
Mostanában rendszerességgel BSOD képernyőket kapok.
2 esetben szokott jelentkezni:
1.) Tesztprogramok indításakor (Everest, Speedfan,CPU-Z, 3DMark)
2.) Boot-kor2.) Sokszor csak másodjára vagy harmadjára indul el a rendszer. Extrém esetekben kiírja, hogy "A Disk Read Error Occured", " The file is possibly corrupt." "The file header checksum does not match the computed checksum.", "BootMGR is missing" s egyéb finomságok. Ilyenkor nagy nehez tudom csak elindítani újból a rendszert.
Először a hdd-re gyanakodtam, de azt az 1 bad sectort leszámítva nincs semmi baja. A kondíció 99%, a teljesítmény 100%-os.
Memtestet még nem futtattam, azt hagynám a végére.
Szerencsére játék, böngészés, napi használat közben talán nem is kaptam BSOD-t, nem emlékszem annyi volt.
BlueScreen view szerint ezekkel szokott gond lenni:
-ntoskrln.exe
-nvlddmkm.sys
-halmacpi.dll
De nagyrészt az ntoskrln.exe okozza a problémákat.A rendszer egy friss 7-es Professional. Az előző jól műkődő rendszeremet is (ue.) a kékhalálok miatt töröltem le.
Mi lehet a probléma forrása?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Remaster kiadást kapott a Heretic és a Hexen
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HP 440 G9 /I3-1215U/4GB/ Esztétikai hibás és kijelző hibás
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest