Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
xaxa
csendes tag
üdv
kérnék egy kis segítséget! win 7 x64 alatt mostanában egyre gyakrabban üt be a kékhalál, látszólag teljesen rendszertelenül. ma megpróbáltam lefuttatni 2 vírusellenőrzést (hátha), és 2ből 2x meg is fagyott, ugyan úgy ahogy szokott. nem igazán van időm megfigyelni mit ír ki, a képernyő alján elszámol 100ig, és újraindul. megnéztem sentinellel a vinyóimat, a gyári (fél éves) toshiba hdd-m 52%on van. okozhatja ez a problémát? külföldi fórumokon olvastam, hogy a windows\minidump könyvtárban vannak a kékhalál naplófáljjai, de én ezekkel nem igazán tudtam mit kezdeni...
ha segít valamit egy acer aspire 8935ös laposom van (a kérdést már föltettem az acer topikban is).előre is kösz a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest