Hirdetés
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gulumaci
tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem, mert már tanácstalan vagyok.
A barátnőmék gépe irql_not_less_or_equal hibával random szállogat el.
Állítólag win telepítés után egy ideigjó, utánna mindig előjön egyre sűrűbben.
Én elsőnek everest stab tesztel kezdtem, ami 2 percalatt kiakadt. RAM-k másik slot-ba rakása segített, de nem oldotta meg teljesen. Találomra kivettem az egyik RAM-t. Egy éjszakán keresztül Grid-tünk. Nem volt gond. Másnap leteszteltem a RAM-kat külön és egyben is. De lefutott a memtest 1.70. Viszont a hiba ismét előjött pár nap múlva.Konfig a következő:
Alaplap: Abit AN8 Ultra
cpu: Atlon64 3000+
RAM: 2*512MB HYNX DDR400
VGA: Leadtek 7300GT
Hdd: Hitachi 80GB Pata (a Saját hdd tesztje és a Powermax is lefut)
ODD: Pioneer DVR-112 Pata másik ide csatornán (még mükszik)
Nyomtató: Valamilyen HP multis lézer, de soha nincs bedugvaOP: Win XP Pro SP2
Egyéb: A vinyó 2 felé van particiónálva, Vírusírtva soha sem volt!!! Jelenleg sincs a gépen. Illetve a windows-ra csak driverek vannak feltéve + nvidia hálózat kezelő (mindig leállítva) + a szokásos progik (winrar, firefox, stb).Soha nem volt tuningolva a gép, évnte van takarítva, gyári hűtők+paszták vannak rajta+ a házban nincs is venti.
Mi okozhatja, mert már a totál tanácstalanság előtt állok. (Vírusírtani ma fogok, de érdekes náluk a router miatt a fertőzés jelei nem jelentkeznek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Oneplus Nord 2 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest