- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megjött a jubileumi Pixel széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
TecK
tag
Sziasztok!
Nos,a következő lenne a gondom.Beinditom a gépet,minden oké...pl-ul elkezdek jáccani egy gamevel az is rendben,kilépek,jó...Ha viszont a Call of Duty 2 vel játszok és kilépek akkor kapom a kékhalált
nemtudom mért . a végére mindig ezt irja hogy beginning dump of physical memory meg még esetleg fincsiségnek dxg.sys vagy valami hasonlo hibát,de mivel csak felvilan a képernyő és rebootol a gép utána igy ennél többet nemtudok mondani...csomoszor ujratetem az op rendszert,drivereket,mindent amit el tudtok képzelni kipróbáltam,még a ramokat is ösze visza cserélegetm egyenként kiprobáltam,stb ... ugyanezt csinálja akárhányszor kilépek a codbol...de nekem még meg el se számol 100%-ig,a gép az nemrégi,a ramok is viszonylag ujak minden zsir uj benne...azon filózok h a ramok a rosszak vagy a wincsi vagy passz...pls help mer már kibaszottul bassza a csöröm és nemtudok mit kezdeni már ezel a géppel..
Cuccok:
Intel Core 2 Quad q6600
9800 GX2 XFX
4x1 gb ram kingmax 800 (egy két darabos kit,egy új kingmax ram,meg egy haszált,az ucso ketönek száma elöször megegyezik aztán vmiben nem,de dual chanelbe vannak...)
asus p5kpl/1600
320 gb wincsi samsung
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Viccrovat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy Z Flip 4 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest