Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Meglesz a baj szerintem, memtestnél 1 perc alatt több hiba egyből.
Mindez alapon, vicc, annyi ilyen memória gondom volt már és újra és újra, nálam pusztulnak a modulok folyton, garanciás pályafutásom során 99%-ban mindig ramokat kellett gariztatnom, és nem is tuningoltam őket... megbízhatatlanok nagyon. -
keIdor
titán
Sziasztok, szerintetek ez mitől lehet?
Pár napja jött elő, mióta egy új GTX-680 és egy új SSD van bent (Samsung 840 Pro).
Mindig erre az ntoskrnl.exe-re hivatkozik, addig eljutottam Google-el, hogy ez memória lehet.
Mindjárt nézek egy memtest-et, de lehet hogy SSD vagy VGA lesz, de ha tudna valaki mondani valami irányt, hogy merre kezdjem azt megköszönném! Win7 és Win8-al is csinálja.
LinX meg játék alatt is van, hogy órákig stabil, majd egy Chrome indításnál jön a kékhalál, van hogy játék alatt is 3 perc után, kiszámíthatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Delta Force (2024)
- Fotók, videók mobillal
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged