- Mobil flották
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
üdv!
nyár eleje óta random időközönként kékhalálozik a gépem.érdekes módon mindig böngészés közben borul meg.például úgy kezdte,hogy a gmailbe beléptem és ha egy bizonyos dologra kattintottam,akkor rögtön bedobta a bluescreent.ezt el is játszottam vagy 4-5x egymás után.akkor valahogy javítottam ezt a hibát az alapján,amit kiírt a rendszer.ezt követően már valami atikmpag.sys-re hivatkozik,de értelmes megoldást nem tudtam kiguglizni. w8 64 bit van a gépen,konfig az adatlapomon,driverek,frissítések frissek.tuning nincs.
vadonatúj hardver (7770 kari) még télen került be,így nem tudom az-e a lúdas.most feltettem a bluescreenview-t,de sokra nem megyek vele egyedül.ha valamit másoljak be belőle,akkor szóljatok.köszönöm a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest