- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Fotók, videók mobillal
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pixelking
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni.
Csináltam a gépen egy teljes rendszervizsgálatot Avasttal, talált 4 "vírust", 2-t azonnal törölt, 2-t későbbre hagyott. Utána még megkértem egy újraindítás utáni memóriatesztre, amit sosem végez el. Bekapcsol, betölt a Windows, behozza az Avast féle memoriatesztelő képernyőt majd kékhalállal újraindul a gép. Csináltam rajta többször is rendszervisszaállítást, de nem segített.Egyszer felkínált egy korábbi állapot visszaállítása opciót, de azt akkor sajnos azóta se tette, akkor pedig nemmel válaszoltam. (Van egy régebbi rendszermentésem DVD-n)
Szerintem talán ha az Avast tesztelő képernyőt át tudnám léptetni, akkor lehet eljutnék a bejelentkező felülethez, és nem jönne a kékhalál. Erre van valami billentyűkombináció?
Valakinek van valami ötlete, hogyan lehetne megoldani a helyzetet? (túlzottan pro nem vagyok a témában )
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest