Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archanon
őstag
válasz
banhammer #1669 üzenetére
No megnéztem az alaplap (és a táp) kondijait, látszólag mindegyik hibátlannak tűnik, semmi púposodás, és egy kis porolás után mintha csak újak lennének...
Úgy fél éve, mikor a 2 terás winyot vettem, a DVD meghajtómat fel kellett áldoznom, mivel nem volt elég sata csatlakozó az alaplapon, illetve a videókártya teljesen betakar 2-t. Szívás. Vagy +vinyo, vagy dvd. Ez utóbbit mondjuk már nem is igazán használom, szóval nem volt nagy áldozat. Csináltam egy olyan baromságot, hogy csak kihúztam az alaplapból a sata-t, a író viszont még rá volt csatlakoztatva a tápra. A következő 1-2 napban jó pár kék halál köszöntött, azt hiszem hasonlóan Kernel powerre panaszkodott a gép, tökre ideg voltam, hogy ugye nem a zsírúj winchester okozza-e a problémát. Aztán kihúztam totál a írót, majd fél évig semmi kék halál, szóval szinte biztos, hogy a félig bedugott író volt a ludas, én barom.. vagy valami, ami a íróhoz köthető, meghibásodott valami úton módon.. passz. Úgy egy-másfél hónapja kivontam a forgalomból a régi 320 gigás vinyómat, így felszabadult a sata slot, visszadugtam a DVD író, nem volt probléma mostanáig, szóval tényleg megerősítettem magamban, hogy a múltkori problem az valamilyen áramköri katyvasz lehetett.. De erre meg... minden a helyén van, mégis kékhalál. Azért írom, mert erre is gyanakszom... bár sok hétig akkor miért nem volt baja?... Nincs is köze a dvd íróhoz?
Eh..
Potential suspects:
- húzott proci
- dvd író üzembe van helyezve / vagy a tápcsatlakozónak nincs megfelelő áramellátása - bár a régi winchester ugyanezt használta hibátlanul, szal ez a lehetőség kilőve...
- alaplap? (a bios jelenlegi verzióját meg lehet nézni valahol? És azt, hogy adott lapkához melyik a legfrissebb?)
- valami tök más, és esetleg egy rendszerújratelepítés megoldaná...Mivel eddig szinte minden nap volt valami zűr, kezdtem az író lecsatlakozásával. Ha továbbra is jön valami, visszaveszem a procit. Ha utána is... gépreinstall.. Ha utána is... segítsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LED világítás a lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest