- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
n.e.o.one
csendes tag
Sikerült szereznem egy kölcsön ramot (kingmax 800mhz 1gb) ezzel tökéletesen működik a gép. Kipróbáltam újra a saját ramjaim, ugyan abba a slottban raktam őket egyenként amiben most is van a kingmax, és mind2nél jöttek is a kékhalálok. Ezt nem értem, hogy mehet egyszerre tönkre mind2 ram
Amit eddig elfelejtettem mondani: kb egy éve voltak gondok, szintén ilyen kékhalálos eset. Akkor egy ismerősöm elvitte a gépet majd mondta hogy a ramokat átállította 1066Mhzről 800ra (corsair), és így stabil lett. Lehet ezek közt összefüggés? Az alaplap bootoláskor írja is hogy 800on vannak a ramok. Amúgy az alaplapom már kétszer volt garanciálisan cserélve (igen, tehát ez a 3ik) Amikor legutóbb volt a szervizben ahol vettem a gépet akkor lett beletéve ez a Corsair memória, a Geilt (800 Mhz) cserélték ki erre mert azt mondták hogy nem volt stabil.
Új hozzászólás Aktív témák
- Borderlands 4
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen videókártyát?
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple MacBook
- Hálózati / IP kamera
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amit eddig elfelejtettem mondani: kb egy éve voltak gondok, szintén ilyen kékhalálos eset. Akkor egy ismerősöm elvitte a gépet majd mondta hogy a ramokat átállította 1066Mhzről 800ra (corsair), és így stabil lett. Lehet ezek közt összefüggés? Az alaplap bootoláskor írja is hogy 800on vannak a ramok. Amúgy az alaplapom már kétszer volt garanciálisan cserélve (igen, tehát ez a 3ik) Amikor legutóbb volt a szervizben ahol vettem a gépet akkor lett beletéve ez a Corsair memória, a Geilt (800 Mhz) cserélték ki erre mert azt mondták hogy nem volt stabil.