- One mobilszolgáltatások
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Yettel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
Új hozzászólás Aktív témák
-
n.e.o.one
csendes tag
Sikerült szereznem egy kölcsön ramot (kingmax 800mhz 1gb) ezzel tökéletesen működik a gép. Kipróbáltam újra a saját ramjaim, ugyan abba a slottban raktam őket egyenként amiben most is van a kingmax, és mind2nél jöttek is a kékhalálok. Ezt nem értem, hogy mehet egyszerre tönkre mind2 ram
Amit eddig elfelejtettem mondani: kb egy éve voltak gondok, szintén ilyen kékhalálos eset. Akkor egy ismerősöm elvitte a gépet majd mondta hogy a ramokat átállította 1066Mhzről 800ra (corsair), és így stabil lett. Lehet ezek közt összefüggés? Az alaplap bootoláskor írja is hogy 800on vannak a ramok. Amúgy az alaplapom már kétszer volt garanciálisan cserélve (igen, tehát ez a 3ik) Amikor legutóbb volt a szervizben ahol vettem a gépet akkor lett beletéve ez a Corsair memória, a Geilt (800 Mhz) cserélték ki erre mert azt mondták hogy nem volt stabil.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Yettel topik
- Path of Exile 2
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Jövedelem
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest