Hirdetés
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokosmith
tag
Sziasztok!
Nekem is segítségre lenne szükségem! Sajnos sehol nem találtam olyan hozzászólást, ahol a problémára megoldás is született volna, ezért merem feltenni kérdésem.
Adott egy új gép, az alábbi specifikációkkal:
Intel DH67CLB3 alaplap - bios frissítve
Core i5 2500 S1155
Kingmax 8192 MB DDR3 1333 KIT
WD 2000 GB 5400 RPM 64 MB Sata 3 WD20EARX
Gigabyte GV-R685OC-1GB 1 GB GDDR5semmi sincs húzva, minden alapon megy.
A probléma: feltettem egy win7 ultimate 64 bit-et. Feltettem alaplapi drivereket, majd a gyári vga cd-ről a drivert, ezután 3 kékhalál, mire kitudtam olvasni, hogy ati szó szerepel. Driver leszed, netről legújabb felrak, rögtön jobb lett. Aztán fél óra múlva újra kék halál, a kép csatolva. Próbáltam driver sweeper-rel leszedni a régi drivert is, ezek után windows update közben is kék halál, de már más kóddal. Megigazgattam minden alkatrészt, majd újra megpróbáltam felrakni ati drivert, alábbi hibát dobta: PFN_LIST_CORRUPT
Ezután format, elkezdtem felrakni Win 7 Professionalt, felment szépen, majd 10 perc használat után szintén kékhalál, de akkor már az alábbi: ntoskrnl.exe
Kérlek segítsetek, mi lehet a baj? Hardver, szoftver? Memtest, CPU teszt nem mutat hibát!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest