- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokosmith
tag
Még benne vagyok a 3 napban, úgyhogy visszaviszem. Eleve az alaplapon a visszajelző zöld lámpácska olyan szinten irritálóan sípol, hogy csendes szobában elviselhetetlen. Több külföldi fórumon utalnak rá, hogy memória kompatibilitási hiba lehet, illetve a SATA vezérlővel is lehetnek gondok.
Van ötlet, hogy ha alaplap hibás, milyet lenne érdemes helyette? Örülnék, ha lenne Intel márkából alternatíva.
-
kokosmith
tag
Sziasztok!
Nekem is segítségre lenne szükségem! Sajnos sehol nem találtam olyan hozzászólást, ahol a problémára megoldás is született volna, ezért merem feltenni kérdésem.
Adott egy új gép, az alábbi specifikációkkal:
Intel DH67CLB3 alaplap - bios frissítve
Core i5 2500 S1155
Kingmax 8192 MB DDR3 1333 KIT
WD 2000 GB 5400 RPM 64 MB Sata 3 WD20EARX
Gigabyte GV-R685OC-1GB 1 GB GDDR5semmi sincs húzva, minden alapon megy.
A probléma: feltettem egy win7 ultimate 64 bit-et. Feltettem alaplapi drivereket, majd a gyári vga cd-ről a drivert, ezután 3 kékhalál, mire kitudtam olvasni, hogy ati szó szerepel. Driver leszed, netről legújabb felrak, rögtön jobb lett. Aztán fél óra múlva újra kék halál, a kép csatolva. Próbáltam driver sweeper-rel leszedni a régi drivert is, ezek után windows update közben is kék halál, de már más kóddal. Megigazgattam minden alkatrészt, majd újra megpróbáltam felrakni ati drivert, alábbi hibát dobta: PFN_LIST_CORRUPT
Ezután format, elkezdtem felrakni Win 7 Professionalt, felment szépen, majd 10 perc használat után szintén kékhalál, de akkor már az alábbi: ntoskrnl.exe
Kérlek segítsetek, mi lehet a baj? Hardver, szoftver? Memtest, CPU teszt nem mutat hibát!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jogász topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox Game Pass [2025] - Az augusztusi lista
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Filmvilág
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- PC Game Pass előfizetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest