Hirdetés
-
Mobilarena
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
-
daninet
veterán
válasz Gyuri27 #99292 üzenetére
alc3279
szerintem kb nem is létezik másban csak ebben a laptopban (yoga 910)
Lenovo az baxik a driverekre. Nekem meg nincs hang alvó állapot után, illetve néha akkor sem ha kihuzom a fejhallgatótMost azt csináltam, hogy megkerestem a legujabb "HD Audio" nevű realtek drivert és tallózással megetettem neki. Felrakta, most 11. havi driver van. Használom 1-2 napig és meglátjuk mit tud.
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
-
gézu
őstag
válasz Gyuri27 #99710 üzenetére
update:
Megcsináltam az easyBCD-vel a rendszerfájlok áthelyezését. És még működik is. Persze azért csak beáldoztam a linuxos penrájvot és felraktam rá rufusszal egy win-t, de nem volt rá szükség.If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
-
Chaser
legenda
válasz Gyuri27 #99921 üzenetére
Az egyenletes festek felszivodas miatt - fel ev mulva ne legyen mas tonusa a festeknek papiron/gletten -, de sztem ezt alapozo is megoldja
Ragasztott reszeken meg voltak elcsuszasok, mivel inkabb csinaltam egyedul minthogy idiotaknak fizessek nagyobb hibakert ( : glettel javitottam, de volt ahol egesz tablat erintett es mar telibe gletteltem, vagy ytong labazat, felette karton, korulotte ytong, masik oldalt profilos karton, ezeket teljesen egy sikba rakni kell egy zaro glett
Ha megtartom lakassal tobbet nem akarok foglalkozni ( : max festeni kelljen, szoval legyen megcsinalva a glett normalisan alatta, leporogni az biztos nem fog_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Gyuri27 #106623 üzenetére
"Ahol szükség van néhány okos szóra." hátonfetrengőslábkapálózósröhögősszmájli' ( :
poloskák meg átmeneti megoldásként kapnak néhány naponta kemotoxot a redőnytokba, hátha csökkenti a beköltözési kedvüket_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
NoLF
veterán
válasz Gyuri27 #106761 üzenetére
Kaposvári napelempark 100 MW (2021)
Paksi naperőmű 20,6 MW (2019)
Mátrai naperőmű (Bükkábrány) 20 MW (2019)
Felsőzsolcai naperőmű 20 MW (2018)
Százhalombattai naperőmű 17,6 MW (2018)
Mátrai naperőmű (Visonta) 16 MW (2015)
Pécsi naperőmű 10 MW (2016)
Csepregi naperőmű 5,5 MW (2018)
Vépi naperőmű 4,5 MW (2018)
Sajóbábonyi naperőmű 0,5 MW (2016)
Bojti naperőmű 0,499 MW (2015)
Sellyei naperőmű 0,499 MW (2013)
Szombathelyi naperőmű 0,385 MW (2016)The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
daninet
veterán
válasz Gyuri27 #106764 üzenetére
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy Mo nagy része nem alkalmas szélgazdálkodásra. Ott Győr/Fertő tó környékén van egy kis terület ahol már vannak szélgenerátorok, ott lehetne sűríteni, de Alföld, Kelet-Mo semmi esély rá, veszteséges lenne.
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Chaser
legenda
válasz Gyuri27 #107022 üzenetére
anyus témánál az volt hogy egy ideig úgy vásároltunk be neki hogy beraktuk "karanténba" a cuccokat aztán ki a lakásból, aztán jól be is fordult a majd' fél év alatt egyedül
ez volt az elején mikor még semmilyen oltás nem volt meg kb semmit nem lehetett tudni mi ez, csak hogy halnak az emberek
aztán kapott oltást, meg még kettőt, és megy "mindenhova", bárkitől elkaphatná - a maszkok többsége semmit nem véd, boltokban meg mindenki fogdos mindent, ruhán is hazajöhet a vírus, stb -
az oltás sem garantálja hogy nem kapod el, egy ismerős 3 oltást kapott, közben 3x kapta el a covidot pl
szóval semmi biztos "recept" nincs arra hogy ne vigyük haza, kezet meg mostunk covid előtt is
de off&end covid ( :usb c kábele van vkinek csokiért?
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
DeltaPower
addikt
válasz Gyuri27 #107022 üzenetére
Szerintem ez a legnagyobb baromság amit a vírussal kapcsolatban terjesztenek, hogy aki veszélyeztetett személlyel tart kapcsolatot, oltassa be magát.
Oltassa be magát az, aki veszélyeztetett. Pont.
Ez a hamis bűntudatkeltés, hogy te vagy felelős ha oltatlan vagy és a családtagod megbetegszik, egyszerűen undorító propaganda. Azt világosan megmondták, hogy az oltás segít a súlyos állapot elkerülésében, de nem akadályozza meg, hogy terjesztő legyél. Ezek szerint oltva is ugyanúgy lefertőzheted őket, csak te megúszod 2 nap fekvéssel, ők meg ha nincsenek oltva, kevésbé szerencsés esetben mennek az intenzívre.
Nem tudod megvédeni őket azzal, ha beoltatod magad, anélkül hogy ők is gondoskodnának magukról. Kivéve, ha steril környezetbe zárod őket. Ezt azok is nagyon jól tudják, akik felelősségről és törődésről papolnak a médiában, de a lelkiismeretükre nyomást gyakorolva sokkal könnyebb rátukmálni az oltást azokra, akiknek amúgy nem feltétlen lenne rá szükségük, sőt.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Chaser
legenda
válasz Gyuri27 #107056 üzenetére
Azt ne felejtsd ki, hogy nem tudni pontosan hanyan haltak bele itthon ebbe a sz@rba. Ismertem pesti faluban dokit, azert mondott szepeket.
8 eve volt kb mandula mutetem, az egy dolog hogy mar az altatasba majdnem belehalasztottak, de az a kornyezet ami ott volt pffffff...a ferto keves szo ra. Alig vartam hogy elhuzhassak onnan, egeszseges ember is siman lebetegedetett volna.
De stadionokra legalabb van/volt/lesz penz ( :Szerk:
Most meg valamit megint ugyeskednek a megbetegedesek szamanak teren, nem kovetem csak futtaban hallottam hogy kozmetikazas lesz akarmire hivatkozva.[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest