Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 20 Pro - megkésve bár, de törve nem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jolti
senior tag
Nem kell megtölteni. Csak, ha derékszöget hajlítasz, akkor óvatosan húzogatva, több menetben tedd. De amúgy azt nem kell, csak megközelítőleg.
A mennyisége rajtad függ, hogy mennyit tekersz rá. Mikor úgy érzed, hogy elég, vagy nem fér rá több, akkor elvágod. Jó szorosra tekerd! -
itaprak
csendes tag
Még nem oldottam meg, de már itt van az asztalmon hozzá egy ilyen szenzor, csak be kéne szerelnem:
-
kozsy18
tag
Ezért is találom furcsának, hogy elég sokat árulnak belőle, kedvező árakon.
Vagy ez csak a Mazzer maffia hatása?
Egyéb iránt arról sem találtam mérvadó különbséget, hogy a 90 és 95 között mi a különbség a késeken kívül (64 és 84 mm). Általában csak a méretét szidják.Gondolom ha ez is alumínium házas, akkor a szintezés gyerekjáték, pangó őrlemény engem nem zavarna (szépen kiecsetelgetem, simogatom, imádkozom belőle), sztatikus töltődés ellen ott a már hallott csöpögtetés, hoppert lecsapnám egy baltával, helyére pedig mehet valami Ikeás tölcsér.
Valaki gyorsan mondja azt, hogy rossz és csak a baj lesz vele, mert megyek az Ikeába tölcsért vadászni.
"Egy tehén sokszor ad tejet, de marhapörköltet csak egyszer..."
-
Bazsee71
őstag
Daráló podcastben talán éppen ma írtak róla, hogy ha kezedben van mind a kettő, akkor elég meggyőzően a Kinu a nyerő. Az M47-et kézbe véve egyszerűen nem tudok elképzelni precízebb szerkezetet.
Más:
A Warqee-ből sikerül egész jókat húzni, csak a hőfokkal játszok kicsit. 92-nél kezdett ellaposodni, 94-nél már kicsit kevés a sav, erőteljesen jön a fekete tea íz. Így maradtam a 93-on, az előbb pedig szépen adta a mandarint is. Le vagyok nyűgözve. (De tartom, hogy nem ez lesz a kedvenc kávém.)[ Szerkesztve ]
-
8nemesis8
veterán
A Sonoffnál is van ilyen kikapcsolási lehetőség, hogy max 1 óráig legyen működő aztán kapcsoljon ki?
Neked messze van a routertől?mdav88: Köszi!
sz.zs.: A countdown timer lenne az, nem? Ez jó, hogy be tudod lőni, hogy mettől meddig, ha nem tudom előre, hogy 5-kor, 6-kor vagy 7kor kelek/vagy éppen érek haza, akkor ez nem működik
[ Szerkesztve ]
-
8nemesis8
veterán
Köszi!
Be is rendeltem, végül egy Orvibo-t és egy Broadlink-et!
sz.zs.: 702-nél, nálam is marad benne, (ez a pangó, ugye?) elég idegesítő, mert pici ütögetésre nem mindig jön ki, vízcseppet meg sokszor elfelejtem amikor belerakom a babot, talán az segítene...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor 20 Pro - megkésve bár, de törve nem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Braun HC5030 hajvágó
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest