Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
roPHka
senior tag
válasz
tariattila
üzenetére
Szerettem volna kipróbálni és megtekinteni őket

Szándékozok venni ugyanis valamilyet, itthonra, mivel most végzem a baristát, azonban nem dolgozom nap mint nap kávéval, mert a vendéglátás nem azon területén vagyok, ezért elengedhetetlen lenne a gyakorlás. Jó, ehhez valószínű megtenné egy mégegyszerűbb gép, de egy jobb kávéfőzőnek lenne máshol is helye, ahol ugyan mondhatjuk elhanyagolható, azaz igazán csekély a napi kávéfogyasztás mennyisége (15-25 adag / nap), de elférne egy jobb, akár karos eszpresszógép. Most egy Saeco-t használunk, automatát, de az azzal főzőtt kávé, és a tejhabosító része fényévekkel rosszabb mint amilyen kávékat - tejhabokat mostanában készítek-látok mióta érdeklődöm a kávés dolgok felől.
A fent leírtakról jókat olvastam, bár azt írták a Rancilio kicsit túl van értékelve. Egyelőre a Gaggia-val szemezek, de a minőség tekintetében csak a Classic jöhetne szóba. Vannak olcsóbb modellek is, de azok műanyag házasak, könnyebb kivitelűek, én viszont szeretnék egy masszívabb fajtát.
A Gaggia márkanév tök alap szerintem ha valóban minőségről beszélünk, ezért is tartok még itt, mást egyelőre nem nézegettem még így neten keresztül.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest