Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
72lakiluk
tag
válasz
soldier2 #91085 üzenetére
Áá, dehogy. Valóban, ha úgy nézzük a spec barista megállíthatja a csapolást csak a mérlegre hagyatkozva, mivel feltehetően minden külső körülmény ugyanaz az ezredik kávénál is. De ha nálam otthon a konyhában változik a külső hő, pára, kicsit öregszik a kávé .. stb akkor a várt 40g-os etióp duplám lejön optimális esetben 45-50sec alatt, de lehet, hogy annyira csepegős, szenvedős, hogy 2 perc kellene neki a kívánt mennyiséghez. Persze, hogy megállítom és bosszankodok
Ilyenkor persze ha hozzá kell nyúlnom az őrlőhöz én is mérek utána.
Többet kellene járnom spec kávézóba, ezt tudom. De annyira nem esik bele a napi rutinba a belváros
Na egyszóval nem egyszerű ez a szakma, minden hozzászólásból igyekszek kiszűrni a hasznos dolgokat. Meg most jöttem rá, hogy én nem is úgy mérek, mint a mérősök nagy részeszóval nem csapolás közben, hanem a készet mérem. Belőtt őrlő esetén adott idő alatt nagyon pontosan ( max 3-4g eltéréssel ) kapom az eredményt, persze ha beüt vmi gikszer, akkor nem
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PlayStation 4
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Ukrajnai háború
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- Tymo Rovy mélyhullám hajsütővas
- Új, csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner +távirányító - 10 hó bolti garival!
- Renpho Reach masszírozó készülék
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest