Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
A nyitott kar még csak pár napja van meg egyébként. Azért is tetszik, mert könnyű észrevenni a hibáidat. Sidamonál volt 4-8 lyuk, ahol nem folyt ki kávé, de látszatra szép volt, ezt zárt karral észre sem veszem. Tekertem nagyjából 1/8 fordulatot az Ascason és tökéletes lett. Az ízéből eltűnt az a nagyon minimális keserű íz is, amit találtam benne.
Kenya: narancsos, grapefruitos, félérett gyümölcsök. A "klasszikus" kávé íz abszolút hiányzik belőle, két kávé után azt mondom, hogy sűrűn fogok ilyet vásárolni. Egyre jobban tetszenek a gyümölcsös ízek, régen a csokisabb világot kerestem. A Sidamo is ilyen gyümölcsös kávé volt, azt is nagyon megkedveltem, őt is gyakran szeretném elkészíteni. Ott érett gyümölcsök voltak, egy leheletnyi kakaóval/étcsokival.
-
Pé
senior tag
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Most van nálam is Molinari espresso. Nem rossz
-
vadászcsiga
félisten
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Ne higgy nekik, nem értenek hozzá

Épp most tettem el fel kilót belőle a fagyiba, jól fog az jönni. Jóbarátomnak kvzója van, ezt készíti, ő szokott nekem eladni szemesben.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest