Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
Sziasztok
Takarítás céljából darabjaira szedtem a GC-omat, minden csatit megszámoztam de amikor össze akartam rakni a termosztátok elforogtak. Számít hogy melyik lábra teszem vissza a csatlakozót? Kerestem képet róla a neten de ez pont nem derül ki egyikről sem. -
vadászcsiga
félisten
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Mondjuk nem tuneziara gondoltam

-
vadászcsiga
félisten
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Az azt hiszem a harmadik vilagba szant valtozat

-
vadászcsiga
félisten
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Ha találsz valami megoldást szólj
-
vadászcsiga
félisten
Az en feleségemet az évek alatt megtanitottam használni a a GC-t, amikor nem vagyok otthon ő csinálja magának az espresso machiato-t, sőt mindig el is dicsekedik sms-ben hogy milyen fasza kavet készített. A műszaki dolgokra is ügyel, amikor véletlenül teli babtartállyal vettem finomabbra a faemát majd otthagytam, masnap elindította de abban a pillanatban le is állította es hívott engem.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Nem így értettem de mindegy is mert ez jobb

-
vadászcsiga
félisten
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Ja hogy te ilyen fiatal vagy? Engem már nem farasztott ez a "country" banda halistennek
-
vadászcsiga
félisten
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Mi ez a mondoka?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vendingo
üzenetére
20 perc belegedés kell neki, vizet mondjuk a 3/4-éig töltsd, amikor lejött a kívánt mennyiségű kv, kapcsold le a pumpát.
Dupla szurobe dupla mennyiséget kell csinálni, szimplához ott az egyes szűrő amibe kb 9-10gr kv kell de van aki többet tesz bele.
A pumpa viszonylag hangos, ne ijedj meg tőle!
Kaptál valamiféle tampert a géphez?
[ Módosította: radi8tor ]
-
vadászcsiga
félisten
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vendingo
üzenetére
Gratula, örülök hogy nem valami gagyi delongi vagy saeco mellett döntöttél amiket 1 hónap múlva adhattál volna is el. Holnapra remelem kiderül a masik része a dolognak, a becsület ugy kívánja hogy megvárjam az első érdeklődő döntését, turelmedet kérném.
A "bele" Sid által lett rendbehozva ugyhogy az garantáltan jo
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Peti...(16v)
üzenetére
Már nem tudom követni, ezek a delongik amúgy is fehér folt nekem a hülye számkódjaikkal
-
vadászcsiga
félisten
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Na én nem vagyok ekkora gourmet mint a többiek, ilyeneket inkább tőlük kérdezz, amúgy sem vagyok egy arabica fan de ezt már előzőleg is mondtam
-
vadászcsiga
félisten
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Én az olasz kávákat kedvelem úgyhogy olyat választok amiben 20-30% robusta van, az Alt wien Rossini blendje a kedvencem most, de a molinarit is szeretem, illetve a TP-ben a HB Kicker is ízlett.
-
-
vadászcsiga
félisten
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Milyen műanyag szagról beszélsz? Max a romlott tejnek lehet ilyen, esetleg csavarozd le es domestosszal mosd el. Nem emlékszem írtad e de a lehúzható műanyag véget azt nem használod ugye csak ezt?

-
vadászcsiga
félisten
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Ipari gépekben inkább otthon vannak, és igen jó ha tudod mit akarsz, vagy ott van a cserélendő alkatrész. Ha ismersz jó lakatost vagy ezermestert ő biztos tud az igényeidnek megfelelő csövet gyártani. Amúgy én még nem láttam mas alternatívát mint a rancsi gőzcső.
Szerintem tanulj meg a sajátjával gőzőlni -
vadászcsiga
félisten
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Gőzcső nem volt?
Klassz kis hely nem? Mint egy szentély.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Peti...(16v)
üzenetére
A kanna cassicra gondoltam

-
vadászcsiga
félisten
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Ja igen a vizlágyítás. Mivel nekem a norda es társai nem elérhető viszont kell valami mert nagyon kemény itt a víz ezért vettem patront meg egy csomag gyantát
-
vadászcsiga
félisten
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Vigyázz mit mondasz a honlapra mert Weinmaker csinálta
Nem tudom milyen az Evo kialakítása de ha olyan mint a GC-jé, akkor a gömbcsukló miatt nem fog felmenni. Esetleg szereld ki és vidd el a tied, kerestess egy hasonlót
-
vadászcsiga
félisten
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Egyik sem. Rancillio v1-es fém gőzcsöve jo ra de azt csak a Gev Kft-nél kapni, keress ra az indexen. Amúgy vehetsz még gyantás vizlágyító patront, hozza egy csomag gyantát.
-
vadászcsiga
félisten
-
vadászcsiga
félisten
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
En egyszer igen, vettem a helyi Peresztegi pékségben néhany Manuel podot, de nem győzött meg. Nem volt elég ellenállása a kavenak, talán ha kettőt tettem volna bele
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Eladó EVGA GTX570HD 2.5GB videokártya
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)