Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- Megjelent a OnePlus 13T
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyufiful
csendes tag
válasz
ribarszki #134821 üzenetére
Talán Brazil, de szerintem tuti Dél-Amerikai a kávébab méretéből és az ízvilágból kiindulva. Nem tudtam az örlőt belőni még hozzá, elsőre 38 másodperces lefolyással végig 9 bar-on engedve 20 gr kávébabból nagyon kiegyensúlyozott, kellemes tétel lett. A 20 gr szerintem sok lett, 19 grammal a lefolyás is beáll 30 másodperc körülire reményeim szerint. Kíváncsi vagyok neked mi lesz róla a véleményed.
-
Toobee
veterán
válasz
ribarszki #134821 üzenetére
Sokan azt hitték, hogy a bab is hús, aztán totál érthető okokból ezt beszántotta a CasMo. Tesztpöri országból érkező tesztpöri variáns, tesztpöri feldolgozással
Én azóta inkább nem is rendelek belőle, bár régen se tudtad előre, hogy mit kapsz, de legalább érkezés után tudni lehetett. Fel lehet fogni mystery coffee league vernysenynek is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hardcore pizza és kenyér topik
- EAFC 25
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- Marathon (2025)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest