Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adriankoooo
senior tag
válasz
verti1
üzenetére
Tényleg elég mozdulékony a Flair, főleg, ha nincs benne a lefogató csavar. Nyomás alatt elég könnyen megbillen (még ha csak egy kicsit is) az egyik irányba és akkor már arra fog jobban folyni. Ettől függetlenül, ha nem akarsz ml pontos adagot a két csészébe, akár még használható is.
-
adriankoooo
senior tag
válasz
coxymaxi
üzenetére
Ender 3. 200€ alatt ez egy jó nyomtatóval számít. Ha van pénz akkor inkább Prusa 3-at vegyél. Sajnos nem úgy van, hogy megnyomod és köpi ki mindenféle probléma nélkül a tárgyat. Elég sok kísérletezést igényel a dolog.
---
Ma végre sikerült nyomtatnom egy használható példányt. Megfelelően szorul és tartja a kifolyót. Időm nem volt tesztelni, majd később
-
adriankoooo
senior tag
-
adriankoooo
senior tag
válasz
verti1
üzenetére
Neked még régebbi kiadású Flaired van? Azoknál még szűk volt a kosártartó. Az újabbaknál már széles és simán átfér:
Ráadásul egy kicsit bizakodó is vagyok ezzel a verzióval kapcsolatban, mert középen egy kis bemélyedés is van, ami a ha megtelik, akkor kezd a kávé ketté osztódni.
PRO-hoz is lehetne valamit kitalálni (meg igény is lenne a Facebook oldal szerint), mondjuk úgy hogy nincs PRO-m, nehéz.
-
adriankoooo
senior tag
válasz
verti1
üzenetére
PLA, de PETG-ből kellene szerintem. "Az alapvető gond az, hogy kicsi a flow nagyon és nehezen megy kétfelé. Inkább csak csöpög" -> melyik verziót próbáltad? Teljesen 3D nyomtatott kifolyóka, vagy a klasszikus fémhez adapter? Lehet utóbbi a jó irány, most azt fogom kipróbálni.
@coxymaxi: a képen egy teljesen 3D nyomtatott verzió van. Most azt akarom kipróbálni, mint ami a képeden van, ahhoz egy közdarab a kosár meg a fém kifolyóka közé.
@sz.zs: oh, akkor csak ez a topik megtévesztő és túl általános a neve. Elhiszem, hogy az egyszeri ember ide írja be a kérdését, egyrészt aktív a topik, másrészt jó sok HSZ van.
-
adriankoooo
senior tag
válasz
zolikaDB
üzenetére
Az a baj, hogy a párizsit hasonlítod a steakkel. Mind a kettőnek van létjogosultsága, de van aki ezt, van aki inkább azt szereti. Egyébként nem a te hibád, hogy itt nem annyira szeretik a "sima bolti" kávékat - ezt a topikot már rég át kellett volna nevezni valami haladó (kávéb*zi, fan, mittudoménmire) és készíteni egy általános topikot, ahol a bolti téglások is kérdezhetnek.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
adriankoooo
senior tag
válasz
coxymaxi
üzenetére
Attól még messze vagyunk, csak összekombináltam, hogy egyáltalán működőképes -e lehet. Úgy néz ki talán igen. Kérdés, hogy csak egy adaptert készítsek -e egy meglévő fém kifolyóhoz, vagy komplett 3D nyomtatva lenne -e érdemes? Mind a kettőnek lenne előnye, hátránya.
@zolnagy: én is csak arra használtam, amíg nem volt meg a Kinu.
-
adriankoooo
senior tag
válasz
Peti...(16v)
üzenetére
Nekem elfér a zaccdobozon. Továbbra sem fogom fújogatni szájjal, nekem valahogy az nem szimpatikus (amíg nem használtam ezt addig fújogattam, sokkalta nehezebb, mint ezzel).

-
adriankoooo
senior tag
-
adriankoooo
senior tag
válasz
Kávé Kálmán
üzenetére
Az 1 napos Kalmár pörit hagyjam egy pár napot az asztalon, vagy mehet egyből a mélyhűtőbe?
-
adriankoooo
senior tag
Pacificaffetól valami ajánlott automatába?
-
adriankoooo
senior tag
válasz
Peti...(16v)
üzenetére
Parci, csak a legelső alkalomkor sikerült ezt véghez vinnem.
Peti...(16v): a dugattyút csak épphogy kell benyomni (1-2mm), annyi elég hogy a vizet bent tartsa. Egy laza mozdulattal ki lehet venni a dugót, miután kiöntötted a hengerből a vizet.
-
adriankoooo
senior tag
válasz
Peti...(16v)
üzenetére
Csekkold KK videóját.
Ez a legegyszerűbb módszer a melegítésre, nem égeted meg magad és tényleg kész <5 perc alatt. -
adriankoooo
senior tag
válasz
Peti...(16v)
üzenetére
Én csak a melegítéshez (így) használom a gyárit. Ha kiöntöd a vizet a hengerből és talppal lefelé félre teszed egy pillanatra a dugattyút, amíg a hengert a kosárra helyezed, így is megéget?
-
adriankoooo
senior tag
"amúgy rövidre fogom zárni ezt az egészet úgy, hogy itt lesz a robot, aztán használom, és majd szólok,"
Nekem itt egy óriási félelmem van, de ez 100%-ban a te dolgod: a Robottal elvileg bonyolultabb jó shotot húzni, a hőszabályozása miatt - csak nehogy emiatt negatív véleményed legyen. Egyébként kétségtelen, hogy a Robot a konyha dísze lesz.
-
adriankoooo
senior tag
Szerintem is az lesz a legjobb, ha visszatérünk a "jó -e a Flair" kérdésre egy év múlva (bár a többiek már szerintem jóval régebb óta használják, mint én). Addigra, ha van biztosan elmúlik a köd.
Ha BP-n laknék szívesen kölcsönadnám, szerintem te is megszeretnéd az egyszerűségét. -
adriankoooo
senior tag
válasz
Peti...(16v)
üzenetére
Én pont hogy az eredeti dugattyúval nem csapoltam még (csak dugónak használom melegítéskor), de megakadást és ropogást nem tapasztaltam egyik esetben sem a nyomásmérővel.
-
adriankoooo
senior tag
válasz
Kávé Kálmán
üzenetére
10 mp előáztatás 3 baron, majd 8 baron van a peak és onnan megy le fokozatosan 5-ig 30mp alatt? Ezt ki kell próbálnom. Eddig csak a klasszikus, kis előáztatás, 9 bar végig módszert használtam.
-
adriankoooo
senior tag
Kérünk beszámolókat a bazárról.

-
adriankoooo
senior tag
-
adriankoooo
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Lehet megpróbálom én is. Az őszintét megmondva, kicsit meguntam a mézesüvegekkel való játszást + asszonynak sem tetszik, hogy sok helyet foglalnak. Magában a 250g-os zacskót vákuumoznám nyitásig, utána már az asztalon várja a sorsát. Sajnos/nem sajnos a Kinu/Flairnek köszönhetően 5 nap alatt végzek is egy zacskóval, addig talán már az eredeti zacskójában sem romlik meg.
konzumpro: láttam, de kételkedek.
Majd ha több tapasztalat lesz vele lehet érdemes adni neki egy esélyt. -
adriankoooo
senior tag
Srácok, a héten azon gondolkodtam, hogy vákuumoznám a kávét és úgy fagyasztanám. Mi erről az általános vélemény?
-
adriankoooo
senior tag
Igen, azért is töröltem, mert első olvasatra nem értettem egyet, másodikra viszont kezdtem vele egyetérteni és én örülnék a legjobban, ha olcsóbb lenne. Viszont azóta olcsóbb is lett, mert kijöttek az olcsóbb variánsok, valamint szerintem a gyártási minőség is javul(hatot)t. Szerintem Fragola is tudja, hogy egy termék árát nem csak a beszer költség határozza meg. A végén ő is leírta, hogy ez azért egy jó őrlő.
Egyébként amit töröltem, abban az volt, hogy azt a tengelyt szerintem nem 2000 Forint CNC gyártani. KK Gábor tudna árát mondani, mellettük CNC üzem működik.

-
adriankoooo
senior tag
válasz
Keresztapper
üzenetére
Én helyben vásároltam a múltkor tőlük, de FB-n érdeklődtem a pörkölési dátumokról előtte. Megírták és az alapján választottam.
-
adriankoooo
senior tag
válasz
tboy93
üzenetére
James Hoffman: no more static.
-
adriankoooo
senior tag
Még mindig az van, hogy egy balta, de iszonyat jó 150€-s gépet akarsz egy Strietmannal 2100€ összevetni. Nem kell! Élj a lehetőséggel és menj el Gáborhoz egy próbára, utána elfogadom, ha azt írod, hogy nem tetszik.
Ott a Strietman is, gyönyörű darab.Kávé Kálmán: pénteken nyitottam fel a Monte Cristót. Illatra nekem nem jön be (lehet sok volt neki a konyhaasztalon a tizennap?), de az íze... tömény étcsoki. Imádom.
-
adriankoooo
senior tag
"az egyetlen dolog, ami engem bántott, az az, hogy azt hallottam ki párak szavaiból, mint anno a mac usereknél: did you switch already? did you make the switch? mintha az egyedfejlődés egy következő stációja lenne, hogy az ember "vált". ez az egy zavarna és eleve általánosságban reagáltam erre, nem toobee-nak konkrétan."
Nyomtam egy lájkot a HSZ-re, bár ezzel a résszel nem értek egyet, ha így lenne, mint anno a mac usereknél (legalábbis árban), akkor strietmant ajánlgatnánk, a Flair ahhoz képest nintendó (árban).
-
adriankoooo
senior tag
válasz
verti1
üzenetére
"Ez egy fórum ahol a központi téma a minőségi jó kávé. Teljesen mindegy, hogy etiópiában a tűz mellett kő mozsárban össze törve tűzről levet vízzel felöntve készül vagy 3 millás gépen az 1 millás darálóval." - Ezt most nem tudom véletlen -e, de pont tegnap néztem Youtubeon ezt a videót. Egy tárcsán pörkölte a KV-t, mozsárban összetörte és egy J (enna?) betűs cuccban készítette a KV-t. Érdekes volt, bár a szemek inkább feketék voltak a végén.
-
adriankoooo
senior tag
válasz
adriankoooo
üzenetére
"Szerintem az eltérés is a műanyagba “oltott” fém alkatrészek miatt van a Kinuknál."
Gondolkodtam azon eleinte, hogy kiütni a műanyagból a csapágyakat és vissza, de szerintem csak rosszabb lenne utána. -
adriankoooo
senior tag
válasz
kraven54
üzenetére
Végülis az eredmény számít, nem az, hogy hová állítjuk. Szemre amennyire meg lehet állapítani az őrleményt, ugyan az volt, mint a Travel három tekerésnél. Meg ugye az sem mindegy hogy egy nagy kosaras géphez őrölünk, vagy egy mini kosárhoz, mint a Flair. Én hiszek Gábornak, ha ő azt mondta hogy szerinte ez jó, akkor nem fogok kételkedni.
-
adriankoooo
senior tag
válasz
SteelCowboy
üzenetére
"nálam a Traveler a Flair-hez 3.0.0 - 3.2.0 környékén adja. Ekkora különbség darálók közt nem lehet, tekintve, hogy a kések, állítótárcsa, meg minden lényeges elem ugyanaz. Persze egyéni, kinek mi válik be."
És mégis van. Eleinte engem is zavart, de aztán elutaztam 100km-re Kávékalmár Gáborhoz, aki szerintem elég jól ismeri a Kinukat és összevetettük a Travelerrel... a Phoenixem itt tudja azt, amit a Traveler 3.x-en. Végülis ez nem hiba, csak más.
"Tampert épp csak ráteszed a tetejére?"
Nem, azért egy kicsit megnyomom.
"9 bar-on húzod?"
Yep, szép flowval, nem csak úgy egyből 9barra, hanem hagyom hogy szépen mennyen a nyomás 9barig.
"Mennyi idő alatt jön le neked egy presszó? (tartod a ~30-40 mp-et vagy ahogy kiadja, akár 1 perc fölötti shotok is?)"30-40 közt szoktam vele játszani.
Előáztatni szoktál vele?Igen, a dugattyú behelyezese után adok 3-5 másodpercet neki, mielőtt elkezdem erővel húzni.
"Ja, és "bottomless" kosarad van vagy a gyári?"Is is, a bottomlest még nem fogtam be használatra.
-
adriankoooo
senior tag
válasz
vicces1
üzenetére
Félreértettél, vagy inkább én fogalmaztam félreérthetően. Beállítom 95-re, felforr - tartja a hőmérsékletet. Leveszem a talpról (itt sok kanna kikapcsol teljesen), öntök. Visszateszem a talpra: bekapcsolva marad továbbra is a beállított 95 fok anélkül, hogy újra be kelljen kapcsolnom? Még egyszerűbben fogalmazva: folytatja -e a melegítést miután levettem és visszahelyeztem a talpra?
Nagyon jó ez a Viomi, szerintem ez lesz a befutó. Jó lenne gooseneck verzió, de végülis simán jó a Flairhez a sima kanna is. A melegen tartás viszont nagyon hiányzik a sima kannákból, ezért is kell egy új.
@Parci, megértem, főleg ha sokat őrölsz. Egy jó elektromos őrlő -> kézi őrlő is más, mint egy viszonylag gagyi elektromos őrlő -> nagyon jó kézi őrlő irány, mint ami nálam volt.. Nálunk az asszony a legboldogabb, hogy megszabadultam a batártól. Már csak a kihasználatlan Gaggia van hátra, csak sajnálom eladni.
-
adriankoooo
senior tag
Végülis igen. Amikor "kezdtem" az Ascaso volt a belépő szint, aztán vettem egy K6-ot. Nos, nem bántam volna, hogy ha egyből egy jó minőségű kézivel kezdhettem volna. Amíg a K6-nál magában csak annyit elértem, hogy ne maradjon pangó őrlemény (2x ráindítás, körtepumpázás), addig a Kinuval két adagot letekerek.
Mai fejjel biztos nem vennék egy fél konyhát elfoglaló, hangos gépet, hogy a magam kávézását kielégítsem.
-
adriankoooo
senior tag
Reméljük ért valamit a fagyasztós megoldás. Vagy olyan leszek, mint James Hoffmann aki nemrég az 1970-es KV-t kóstolta.
-
adriankoooo
senior tag
Találtam a mélyhűtőben egy bontatlan augusztus végi pörkölésű PY Etiop Sidamot. Erről jól elfelejtkeztem
. Vajon iható lesz még? -
adriankoooo
senior tag
válasz
adriankoooo
üzenetére
Kávékalmár - Én vagyok itt M2, aki lemaradt (javított).
-
adriankoooo
senior tag
Kávékalmár - Én vagyok itt M2, aki lemaradt volna.
-
adriankoooo
senior tag
válasz
SteelCowboy
üzenetére
Basszus, ez tényleg Cinco volt. Kár volt megnéznem az árát.
Én is váltanám a kínait, a Cinconak nagyon bejövős a mérete.sz.zs: nekem pont egy fordulattal van alatta. Ez ilyen, Kinu is megválaszolta ma, hogy "Please test the grinder during an espresso shot...if the extraction is ok, grinder work perfect."
Egy félelmem van, hogy így nem sok mozgásterem van, ha kopik majd a kés. Majd még a Gaggiával kéne tesztelnem, mert oda finomabb őrlemény kell az tuti. Flairhez, kicsit rögösebb. 1.4.5-1.5-nél jó vagyok /16g. -
adriankoooo
senior tag
Ő nem, ez egy másik cég. Szerencsére probléma nélkül küldenek másikat helyette.
Ebből meg majd készül valami más... Kalmáros csésze nem volt, pedig szerettem volna azt is. 
Most jut eszembe, hogy milyen szexi kis mérleget használ Gábor. Pyxis. Nincs ez ócsóba?
-
adriankoooo
senior tag
válasz
SteelCowboy
üzenetére
Hát, ha valakit érdekelnek a karos gépek, itt tud nyálat csorgatni, az biztos.

M2 21:05, Csütörtök, Én vagyok itt
-
adriankoooo
senior tag
válasz
adriankoooo
üzenetére
Na utoljára a Phoenixhez. Feltartottam Gábort egy órára, semmi gond a Phoenix-el, csak én aggódtam túl a dolgot.
A műhelye egy csoda, kötelezővé tenném a látogatását.
Valamint vettem 3 zacskó KV-t is, annyira, friss, hogy szinte pörkölőből jött ki.
Pont ma forgattak ott egy TV adást, csütörtökön lesz leadva, tuti érdemes lesz megnézni.
-
adriankoooo
senior tag
Pár nap tapasztalata után, Phoenix: 1.4 - 1.4.5 körül kapok "megfelelő" eredményt (Kávékalmár és egy AVX kávéval próbálva). Bár nem tudom, szemre nekem kicsit rögös az őrlemény, de 1.5-nél már túl gyors a lefolyás. Szétszedtem, hogy lehet -e valamilyen hiba, de ez olyan szögegyszerű szerkezet, hogy nem látom, hogy hol lehetne benne hiba. Lényegében van a ház, egy tengely, rugó, két csapágy, meg a kúpos kések. Meg felül az állító/rögzítő csavarok.
-
adriankoooo
senior tag
válasz
Kávé Kálmán
üzenetére
Na, most is tanultunk valamit. Én első körben 40 másodpercet szoktam várni, a másodikban 30-at. Valamelyik videódban mintha így csináltad volna, talán abban, ahol mutattad hogy 5 perc alatt lehet húzni egy shotot.
-
adriankoooo
senior tag
válasz
verti1
üzenetére
Ja, ez lenne a racionális, csak olyan vagyok hogy nem hagy nyugodni a dolog, hogy valakinél 3.x, 2.x a jó, nálam még valahol 1.x-nél lesz jó.
Bújom egész este a fórumokat is, itt is 1.x-től 3.x-ig mindent írnak. Ennyire nem lehet rossz a minőség, hogy ekkora szórás van. Lehet érdemes lenne egyszer szétszedni összerakni.
Ha nagyon nem boldogulok, lehet meglátogatom Gábort, legalább veszek egy pár kávét is.
-
adriankoooo
senior tag
válasz
Kávé Kálmán
üzenetére
Jelzek, akartam is írni, de már csak akkor, amikor sikerült mindent összelőni.
Szerintem rendesen mutat nullánál, mert annál tovább nem tudom húzni sehogyan sem. Hacsak az összezárás alatt azt nem értjük, hogy teljesen összeérnek-összezárnak a kések, annyira hogy nem lehet őket tekerni. Most az a helyzet, hogy valamennyire mintha összeérnének nullánál, de tekerni tudom. Ez is fura, mert mintha azt olvastam volna, hogy valamelyik Kinu teljesen összezár, valamelyik nem.
3.2 nagyon távolinak tűnik egyenlőre. Home Baristán 1.6-ot írt valaki a Robotra.
KV tuti friss, a tiéddel próbálom.
SteelCowboy: tuti megnyomom, de Flairnél egyébként elég lájtosan tamperelni.
verti1: be is vannak rögződve a fix arányok, csak most idegen terepen vagyok és nincs itt a felszerelésem.
-
adriankoooo
senior tag
válasz
verti1
üzenetére
Kb. 16g. Sajnos otthon felejtettem a precíziós mérlegemet, itt meg csak sima konyhai digitális mérleg van. Szemre kb. ott van az őrlemény magassága, mint ami a Compak K6-al volt. Ha nem is annyira pontos ez a mérleg, kb. +- 1 grammnak nem kéne talán ekkora problémát okoznia.
Maga az őrlő csodálatos darab, álom könnyű tekerni. Nem is értem miért nem vettem hamarabb, szenvedtem a hangos K6-al.
-
adriankoooo
senior tag
válasz
verti1
üzenetére
Megvolt az első főzet: 2.4 és 2.2 átzubog.
Felengedem a rögzítő csavart, az állítót teljesen jobbra (óra irányával megegyezően) csavarva nullára állítom és onnan balra csavarva, visszajövök két teljes fordulatot + amit írtam. Holnap tovább próbálkozom 2.0 körül és alatta, kicsit furcsálom mondjuk a dolgot. -
adriankoooo
senior tag
válasz
verti1
üzenetére
Végre megkaptam a Phoenixet, gyönyörű darab. Egy kérdésem lenne a beállításhoz: azt írtad 2.3. Két teljes kör az világos, a 3 a számot jelenti a számlapon, vagy három pici kattanást (rovátkát) a teljes kör után?
Külföldi fórumon, ha jól emlékszem ezért szoktak megadni 3 részből állót megadni, pl. 2.3.2. Két teljes kör, 3-as szám után a második rovátka.
-
adriankoooo
senior tag
válasz
Kávé Kálmán
üzenetére
"9 bart akarnál nyomni a karral, akkor egyre nagyobb erőt kéne kifejtened (egyre kifacsartabb pozícióban)." Itt magamra ismerek egyenlőre.
Had hozzak fel még egy ötletet: merülő forralóval nem lehetne előmelegíteni?
-
adriankoooo
senior tag
válasz
Peti...(16v)
üzenetére
Szerintem Classichoz nem létezik sapka, csak a Pro-hoz, de az meg talán nagyobb.
A home-barista fórumon pont most vetettem fel ezt én is, arra jutottam, hogy találtam az Alin food grade silicon sapkákat, rendeltem több méretet. Ha valamelyik jó lesz, elosztjuk itt egymás közt (Alin csak 5öt tudsz venni + posta, összesen kb 10€ fizettem). Könnyebb lenne ezzel melegíteni, kár, hogy a gyártónak nincs megoldása.
Apropó az én Classicom már fém felsőszűrővel jött, nem a régebbi szilikon szélűvel. Utóbbi megy leghamarabb tönkre a fórumok szerint, szerintem Gábor rendeljen ebből is, ha fog rendelni.
Egy naked fejen gondolkodom még, de annyira gyorsan történik minden csapoláskor, hogy szvsz lehet felesleges. Bár a tisztítást jóval megkönnyítené.
-
adriankoooo
senior tag
A kéziknél még egy óriási előny van: 0 hanggal működnek. Nem elhanyagolható dolog, ha a alvó párod miatt nem tudtál inni reggel egy presszót. Ha a Gaggiát bekapcsolom, akkor a szomszéd is felkel.
-
adriankoooo
senior tag
válasz
Peti...(16v)
üzenetére
Majd írd meg, ha találtál valamit frankót. Most jut eszembe, haverom azt hiszem a Praktikerben vett szerszámosládát, aztán vágatott bele habszivacsot. Keress rá, hátha találsz olyat ami tetszik.
-
adriankoooo
senior tag
válasz
Peti...(16v)
üzenetére
Én is ezen gondolkodtam egyből. A Phoenixet még nem kaptam meg, de gondolom nem jár hozzá táska. A Flairnak van sajátja, egy olyan keményitett kéne a Phoenixnek is. A kanna úgy sem fér be, max egy kisebb utazós, de azért kancsó mindenhol van.
-
adriankoooo
senior tag
válasz
verti1
üzenetére
A Gaggiára értettem. Ott kb 10 perc egy felfűtés.
A Flair gyorsan megvan, azt hiszem KKalmárt követem: 40mp első felengedés, kiöntött 20mp a második és megy a helyére.Ez a bajom a forralóval amit vettem, nem tudom konstans 100 fokon tartani. Mindig rá kell kapcsolni, hogy zubogjon a víz. De egyenlőre talán hagyom ezt az elektromos kancsó vonalat. Vettem egy Hario gooseneck klónt Aliról és gázon fogom melegíteni. Ott nem gond forrásban tartani.
-
adriankoooo
senior tag
Hát gyerekek, biztos rózsaszín felhő meg minden, de az utóbbi évek legjobb beruházása volt a Flair. Egyszerű és nagyszerű, gyors. Gyorsabb vagyok vele, mint a Gaggiával (ha a 10 perces bemelegítést is számolom)
Hiába a sok tuning rajta, rézcső, PID, egyenlőre nem érzem az előnyét. A Flairból remek KV jön ki egy kis gyakorlás után. Instant buy. A Gaggiát talán hamarosan száműzöm. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 2026.01.02 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- Samsung A17 mobiltelefon
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér (100%) - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nem vagyok egy nagy mágus, de elszenvedek vele.
Majd ha több tapasztalat lesz vele lehet érdemes adni neki egy esélyt.

. Vajon iható lesz még?
Én is váltanám a kínait, a Cinconak nagyon bejövős a mérete.
Ebből meg majd készül