- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
_ATi_1 #13547 üzenetére
Nézd meg szépen, hol kezd összeérni a kés a presszótartományodhoz képest (kézzel forgasd a csavarnál fogva a kést). Aztán akinek Jollyja van hasraütve megmondja ez milyen.
De akár rögvest lekaphatod a tetejét, elő a vastag filctollat és megnézed mennyire üt. Befotózod ide. Aztán hümmögünk.
De ez is hardkór téma. Ott a szakértők tábora is nagyobb (bár sz.zs. nekem elég). -
válasz
_ATi_1 #13539 üzenetére
Hú, hát ez kezd hardkórra változni, megszidnak a lakók..
Betöltő (vagy blind shaker) arra jó, hogy ne tudja szétköpni a szajrét. Jázon-féle kit, nem? Az elsőre tűnt elegáns megoldásnak, míg ki nem derült, hogy nem olyan jó, mint kinéz.
A gépet bevizsgálni fragola tudja, ha még elérhető, mert rég nem hallottam felőle. De hosszas és nem olcsó. Otthon lehet hegeszteni filctoll+alufólia alátét segítségével. Ez tákolás és idegölő, ám ha valóban ütne a kés, akkor segíthet. Amennyiben késtől csatornásodik és nem júzer error (előkészítési bakik), akkor annak azért elég szarul kell állnia.Az új DF-ben lesz 63mm kúpos, MP profillal - Béla szerint. Na azt elvinném egy tesztre. Csak ne lenne mind ilyen rusnya
(mármint az én szememben csupán)
-
válasz
_ATi_1 #13536 üzenetére
Miért szemeteli tele? Ha cukrásztölcséres, az nem nagyon szemetel - betöltő segéd pedig mindenképp ajánlott karbaőrléshez. Vagy egy blind shaker, ami pont a tölcsér alá fér.
Nem mértem meg konkrétan a DF54-et. Szemre jó volt, de ez így érthetően nem sokat jelent. A Major C késsel, ráindítás nélkül garatot és tölcsért seperve is zéró. Legalább is az első pár őrlés után. DF-ből én késkompatibilitás miatt biztos 64-et vennék, abból is a V jelűt, ha már. Különben a munkakedven kívül semmi előrelépés nem lesz a Jollyhoz képest, amit szintén lehet pumpálni és akkor az is zéró nagyjából.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- OLED monitor topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged