- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hagyd az áztatást a 'csába és 6 baron készítsd! De max 7-8-on, ha az jobban tetszik. Viszont akkor ejtsd a nyomást kb 4-ig félúttól. Olyan őrlemény kell, amely ezt megcsinálja 25mp 1:2 arányban. A nyomást ne rögtön told rá, hanem kis úttal, mondjuk 2mp alatt.
Alcsi69@ tesztelős. Minden őrlő más és azt sem tudjuk előre, van-e a kés alátétezve. De én a skála legalján kezdeném az őrlést. És nézd meg az alátétet (ld. felhasználói kézikönyv).
-
Nem ittam ilyet, mióta eladtam a gaggiát. De ahogy írtam. Nem szereti a forró vizet és akár ristretto is mehet belőle, mindenképp maradjon 25mp alatt a shot. 1:2 aránynál hosszabbra eresztve sztem kesernyés lesz.
Robottal elképzelhető, hogy lehetne variálni, de nem vonz. Most fogyott el egy zacsi impresso klasszik kolumbiai, nekem ennél klasszikusabb íz már nem érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Renault, Dacia topik
- PlayStation 5
- Robogó, kismotor
- Fotók, videók mobillal
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest