- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
Hagyd az áztatást a 'csába és 6 baron készítsd! De max 7-8-on, ha az jobban tetszik. Viszont akkor ejtsd a nyomást kb 4-ig félúttól. Olyan őrlemény kell, amely ezt megcsinálja 25mp 1:2 arányban. A nyomást ne rögtön told rá, hanem kis úttal, mondjuk 2mp alatt.
Alcsi69@ tesztelős. Minden őrlő más és azt sem tudjuk előre, van-e a kés alátétezve. De én a skála legalján kezdeném az őrlést. És nézd meg az alátétet (ld. felhasználói kézikönyv).
-
RetepNyaraB
veterán
Nem ittam ilyet, mióta eladtam a gaggiát. De ahogy írtam. Nem szereti a forró vizet és akár ristretto is mehet belőle, mindenképp maradjon 25mp alatt a shot. 1:2 aránynál hosszabbra eresztve sztem kesernyés lesz.
Robottal elképzelhető, hogy lehetne variálni, de nem vonz. Most fogyott el egy zacsi impresso klasszik kolumbiai, nekem ennél klasszikusabb íz már nem érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Konteó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3134, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest