- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mclovin
senior tag
Sziasztok.
Beszereztem egy Dedica + Graef cm 702 kombót. Milyen dolgokat érdemes beszereznem?Kar, kosár és tamper? AVX-s kar + IMS kosár jó lehet?
-
Mclovin
senior tag
Vettem egyszemélyes Bialetti Moka Expresst otthoni kávézásra. Itt is hideg vízzel (szűrt) érdemes indítani mint egy Brikka esetén?
-
-
Mclovin
senior tag
Sziasztok.
Esetleg valami jóféle és Bialetti brikkába sem 'overkill' kv-t tudtok esetleg ajánlani? 10k/kg ár felett kicsit túlzásnak érzek bármit kotyogósba. Mostanában ezt ittam, de Pacifi La Piazza is bejött.
-
Mclovin
senior tag
Sziasztok,
Sikerült hozzájutnom egy új graef cm 702 őrlőhöz jó áron (60 eur) és lenne pár kérdésem ezzel a géppel kapcsolatban.
1. Kotyihoz (közepes pörkölés) milyen beállítás lehet az ajánlott?
2. Egy belépő karos presszó géphez használható őrleményt ad? Delonghi Dedica-t és AVX Hófehérkét néztem.
3. Eszpresszó gépes használathoz érdemes elvégezni az alátétes változtatást? -
Mclovin
senior tag
válasz
RetepNyaraB #10197 üzenetére
Igen, utánanéztem és a C2 kevés lesz. Laica szűrőm van amúgy itthon. Szóval maradok a Brikkánál, viszont első lépésként az espresso felé vennék egy elektromos őrlőt. Budget vonalon mozogva melyik gép lehet nekem megfelelő, ha később vennék hozzá egy Hófehérkét? AVX CG1 jó lehet?
-
Mclovin
senior tag
Sziasztok.
Első karos gépnek kinéztem magamnak egy AVX Hófehérkét. Timemore C2 őrlőm van, ez megfelelő őrleményt tudna előállítani a géphez?
Ha beruháznék rá, akkor esetleg valami kiegészítőt (vízkőtelenítés, vízlágyítás, etc) érdemes hozzá venni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged