- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
-
looser
addikt
Értelek és nem hülye kérdések :-) A Graef 702-est ajánlották régebben a másik topicban, mint belépő megfelelő darálót (illetve ott hozzá kellett szokni, hogy őrlő-nek nevezik). Kis coming out: bár magam használok kb. 3-4 éve egy Iberital Challenge őrlőt, ettől még nem lesz tapasztalatom, hogy a többi milyen, max a sajátomat ismerem meg jobban :-)) Na, csak annyit akartam mondani ezzel, hogy érdemes olvasgatni a másik topicot. A KG89-es őrlőt, amid most van, szerintem mindenki elsőként fedezi fel, mivel árban a késes darálók után jön és ez már kúpos őrlőművel rendelkezik, ebből kifolyólag megvan a szemcseméret állításának lehetősége, még ha nem is olyan sok fokozatban. A presszónál állati fontos, hogy olyan minőségűre tudd őrőlni a kávét, amelyen nem rohan át a víz vagy nem fullad be a főződ; erre régebben hallottam az egérfarok-lefolyás kifejezést, jópofa és szemlélteti, mire kell figyelni :-) Azt hiszem, első körben mégsem beszélnélek rá másik őrlőre, viszont ha 50-60e Ft-ot szánsz az új gépre, akkor őszintén javaslom a másik topicot, ott biztos vagyok benne, hogy remek presszógépet fognak tudni ajánlani neked (ezen az áron használtan, magam is 50-ért vettem a Gaggia Baby-t). Egyébként ha kisebb lenne a keret, tapasztalat nélkül is mertem volna ajánlani (legalábbis én beleugrottam volna, az tuti) a pár hete Aldi akcióban volt főző+őrlő párosért, ami újonnan durván 40e körül lett volna. Hajrá
-
looser
addikt
Használtan:
Iberital Challenge (fokozatmentes kezdő gép (nekem is ez van))
de ha most vennék, ezt a nagy dögög megfontolnám (bár nincs túl sok hely a konyhában...):
Esetleg még itt körülnézhetsz, kérdezhetsz.
-
törölt tag
Kétrészes kávédaráló: egy mozgás nélküli és egy forgó darálóval. A kávébabok leperegnek és egymást őrlik össze.
Ideális a kifinomult kávéfogyasztóknak, alapos daráltságot és megőrzött aromát biztosít. WTFJavaslat : Dedica 685
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Apple iPhone 16 256GB,Kábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest