Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Értelek és nem hülye kérdések :-) A Graef 702-est ajánlották régebben a másik topicban, mint belépő megfelelő darálót (illetve ott hozzá kellett szokni, hogy őrlő-nek nevezik). Kis coming out: bár magam használok kb. 3-4 éve egy Iberital Challenge őrlőt, ettől még nem lesz tapasztalatom, hogy a többi milyen, max a sajátomat ismerem meg jobban :-)) Na, csak annyit akartam mondani ezzel, hogy érdemes olvasgatni a másik topicot. A KG89-es őrlőt, amid most van, szerintem mindenki elsőként fedezi fel, mivel árban a késes darálók után jön és ez már kúpos őrlőművel rendelkezik, ebből kifolyólag megvan a szemcseméret állításának lehetősége, még ha nem is olyan sok fokozatban. A presszónál állati fontos, hogy olyan minőségűre tudd őrőlni a kávét, amelyen nem rohan át a víz vagy nem fullad be a főződ; erre régebben hallottam az egérfarok-lefolyás kifejezést, jópofa és szemlélteti, mire kell figyelni :-) Azt hiszem, első körben mégsem beszélnélek rá másik őrlőre, viszont ha 50-60e Ft-ot szánsz az új gépre, akkor őszintén javaslom a másik topicot, ott biztos vagyok benne, hogy remek presszógépet fognak tudni ajánlani neked (ezen az áron használtan, magam is 50-ért vettem a Gaggia Baby-t). Egyébként ha kisebb lenne a keret, tapasztalat nélkül is mertem volna ajánlani (legalábbis én beleugrottam volna, az tuti) a pár hete Aldi akcióban volt főző+őrlő párosért, ami újonnan durván 40e körül lett volna. Hajrá
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest