- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lehiñito
senior tag
válasz
echterion #57 üzenetére
Köszi szepen a tapasztalat megosztást. Én ia jobban preferálom a philips vagy saeco vonalat, mint a de longhit, már csak a kerámia örlőkés miatt is. Szerintem megvárom mostmár a novemberi fekete pénteket, ha csak nem találok valami nagyon jó dealt addig.
#58 oszy: ezen is gondolkoztam már, de mitevő legyek ha kiadok 60-70 ezret et használtra és 1év múlva meghibásodik? Nem szivesen költenék ilyenkor még rá plusz 20-30ezret, hogy újra használható legyen.
-
Lehiñito
senior tag
válasz
echterion #46 üzenetére
Szia. Mennyire vagy megelégedve a philips kávéfőzővel? Mennyire bonyolult a karbantartása, tisztítása? Nézegetem, hogy milyen gépek vannak, de nem tudom melyik márkát lenne érdemes valasztani. De Longhi, vagy Philips vagy Saeco gépek közül, olyan 100-120k magasságában. Ha tudnál tapasztalatot írni a philipsről azt megköszönném, mert az 5ös sorozatot már megkapnám ennyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest