- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Közelebb van a Galaxy TriFold startja, mint gondoltuk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Apple Watch
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
válasz
RetepNyaraB #7192 üzenetére
persze én is így gondolom,eddig a képketből a normális daráló hiányzott,tehát a bosch körkéseshez próbáltam alkalmazkodni.alza arabica van itton(bár pont ma néztem van most nekik pár új más sajátmárkás is,valaki próbálta már?) illetve lidl-ös új barista(az ikeások sajna most fogytak el)
majd ezektől eggyel jobbakkal is szeretnék próbálkozni (kávékkal) de még nem tudom művel érdemes.
de most gondoltam mindent az alapoktól kezdek jobban,próbálok osszeszedni egy részletes alapot hogy aztán tudjak próbálkozni.
gondolom próbálhatom a szimplát is így kevesebb kv fogy bár azt figyeltem hogy a szimpla kosár űrtartalma szerintem több mint a dupla kosár fele😃 néhány grammal férhet csak bele kevesebb ahogy próbalgattam,na nekem még ezek a dolgok is furák 😃 -
válasz
RetepNyaraB #7192 üzenetére
Az ízlelés további sok hónap. Nekem legalábbis az volt a legnehezebb része a teljes folyamatnak, és továbbra sem tudok magabiztos lenni pusztán íz alapján (ha abból kell visszafejteni egy hibát).
Ellenben az illat az irgalmatlan pontosan kiadja nekem - amikor egy etiópnak megjön az a (szerintem) jellegzetes virágos / gyümölcsös illata, na akkor összeállt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest