Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nubia Neo 3 GT 5G - játéktelefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
Digitalpimp
üzenetére
Igen egy tál vízben lenxomva, hogy a víz atjarja és bedagadjanak a szemcsék.
Mi Lencia kancsó használunk mint írtam főzésre és a kávé gépbe. Ha nagyon kemény a víz akkor lehet a szűrés előtt, a kávéhoz, előtte felforalni kihulni hagyni és aztán szűrni. Mi kulon tartjuk egy 1, 5 l-s üvegben a kávégéphez a szűrt vizet. Nálunk a csapvíz a gép keménység papírja 4 kocka elszíneződés volt a szűrt 3.kockás na ezen a keménységen még segít a forralás. -
Gibo
senior tag
válasz
Digitalpimp
üzenetére
Teleengeded a kancsót > lefolyik > kiöntöd majd pedig ezt megismételed még egyszer

Inni jobb általában a csapvíz (legalább is nálunk Sopronban). Mi csak a kávéfőzőhöz használjuk. Az automatában van még + ban egy szűrő a tartályban is
Biztos ami biztos
(nálunk elég kemény a víz) -
törölt tag
válasz
Digitalpimp
üzenetére
A Laica kancsóba nem minden filter megy bele, nekem valami pink Brita van aminek nincs füle, azóta se láttam boltban. Főzőbe lágy kell, inni olyan amiben vannak ásványi anyagok.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(nálunk elég kemény a víz)
Mr.Csizmás