Hirdetés
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Kiesett a pikszisből a BOE
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nutra
tag
válasz
mesehabbal
üzenetére
mesehabbal a többi javaslat mellé: használt, felújított Jura ezzel foglalkozó szervízből
-
válasz
mesehabbal
üzenetére
Nem tudom igazán, mit mondjak.
Épp két napja voltam vendégségben, ahol egy Gaggia Velasca volt üzemben. Kíméletlen szar kv-t adott, hiába tekertem rajta az összes kamu lehetőséget jobbról-balra. 200k+ az ára.
Utoljára 10-12 éve volt egy Saeco xsmall plusom (mielőtt eladták a Philipsnek) ami az árához képest tudott valamit, de már rég nem gyártják asszem.Szóval az automaták azt tudják, hogy bekapcsolod és egy perc múlva megnyomsz egy gombot, aztán jön belőle valami. Ha nagyon drága, akkor még villog is, meg tekergethetsz rajta ezt-azt. De ugyanezt megkapod egy tetszőleges kapszulástól is, csak ne diszkont kapszulával etesd.
Sikerült elvenni a kedved?
Remélem
-
törölt tag
válasz
mesehabbal
üzenetére
Vagy DeLonghi. Ennyiért pannarellos, manuális gőzcsöves gép valószínű, ami nem rossz, sőt! Egy tejkiöntővel jobb gőzölt tejhabot készíthetsz vele mint az automata tejhabosítós típusokkal, csak nem egy gombnyomás az ára, hanem a dőlésszög, örvénylés, tej felszínének figyelése, a tudás ami karos gépen is működni fog.
-
válasz
mesehabbal
üzenetére
Barmelyik saeco/philips, nagy csodat egyiktol sem kell varni.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mr.Csizmás