Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Rákerestem a gépedre és úgy tűnik, ez egy kotyogósnak megfelelő (vizet felforral és a gőz megy át a kávépogin) gép. Viszont a jó hír, hogy többekkel ellentétben neked már pont az őrlőd van meg; emellé egy olcsóbb (20-30e Ft-os) presszógép is csodát fog tenni a kávéddal, legalábbis a fenti géphez képest. Nem mondom, hogy rossz, melóhelyen sokszor ittam Szarvasit, kikeverős izéket, sőt, a mai napig, ha nem szeretnék este szórakozni azzal, hogy kiöntöm a kávét a babtartályból, beleöntök koffeinmentest, akkor jön a koffeinmentes nescafe :-)
Az árukeresőn listázva a presszógépeket sajnos ezeket az elektromos kotyogósakat és az automata gépeket is beteszi, de ha pluszban még bejelölöd a "gőznyomást" és egyedi értékben beírod hozzá pl. hogy 8-20, akkor a tiédhez hasonló gépeket - mivel azok 3-4 bar körül nyomják át a gőzt - nem fogja listázni. (Presszógépek ársorrendben). Sajnos nincs tapasztalatom túl sok géppel (egy DeLonghi EC155 + Hario Mini-vel kezdtem), de már a te jelenlegi szuper őrlőd + egy ilyen olcsóbb presszógép is mérföldes ugrás lesz a mostani főződhöz képest. Hajrá

Új hozzászólás Aktív témák
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bontatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Mr.Csizmás