- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
hyperspace
őstag
válasz
vtechun #4053 üzenetére
Anno én még sima kis műanyag kapszulával próbáltam, és volt olyan jó, mint egy gyári. Rá kell érezni. Ma már lehet olyan fém kapszulát kapni, amihez van kis tamper, és kis segédkeret.
A legegyszerűbb, ha szétszeded az egyik Nespresso kapszulát, és megnézed a szemcseméretet. Vagy elkezded egy szemcseméreten, ha átzuhan rajta, akkor eggyel finomabbal próbálod, és így tovább, amíg nem lesz jó. Mindig ugyanannyira tömörítsd. -
Osynho
addikt
válasz
vtechun #4053 üzenetére
Szia!
Alap Nespresso gépem van (Delonghi Inissia EN80.B) és próbáltam az újratölthető kapszulát egy komolyabb, fém típussal. Nálam se jó. Graef 702-es őrlőm van, de amint finomabbra őrlöm a kávét, befullad, ha pedig nagyobb szemcséjűvel töltöm meg, fekete víz folyik belőle. Szóval én se értem, hogy működik sokaknál ez a megoldás.
Hozzáteszem, 5g kávéból amúgy se lenne jó presszó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ Érintőkijelző 100% sRGB - 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest