Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Novemberi techmontázs
- One mobilszolgáltatások
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Betokozódik az iPhone fejlesztése
Új hozzászólás Aktív témák
-
skilleeer
csendes tag
válasz
deathcrow42
üzenetére
sziasztok, Old man-t most látom először, gyors fel is csaptam. (kezdő presszósnak mondanám magam, de már jóval többször sikerül finomat főzni mint nem, felszerelés k6 / gaggia baby opv pid) Most ott tartok, hogy keresem a saját ízvilágom, még nem találtam rá az igazira. Próbáltam impresso classic összeset, kapuczinertől próbáltam kétféle közepes pörit és jelenleg kávékalmár ethiopia kabira közepes (ez eddig a legfinomabb nekem)
Old man-nek van csomagajánlata, mind a három fajta kávéjuk benne van.A kérdés: mikor vásároltok világos vagy sötét pörkölést az adott kávéból? Mi alapján döntitek el?
-
válasz
deathcrow42
üzenetére
Hát old man nem döglöttet árul, az biztos. Spriccelni tud, ha világosabb pörk. Az őrlőd sajnos egy vacadék, főleg világosabb babokhoz. Én ott keresném a gondot.
Ha átesik a víz ÉS jó a bab (az se jó, ha túl friss, a gázok miatt, bár úgy látom vágod a témát), akkor marad az őrlő, mint szűk keresztmetszet.Szerk.: hacsak nem rontod el alaposan az előkészítést. Megfelelő mennyiségű őrlemény van a kosárban? Nem tudom mi a névleges tölteted, de egy 100Ft teszt sosem árt, ha normális a felsőszűrő (nincs rajta belógó csavar). Fel a százast a tamperelt pogira, felhúzod, leveszed. Ha épp látszik a lenyomata, az kell (nem látszik: kevés. Elsüllyedt: sok).
-
donat_sz
senior tag
válasz
deathcrow42
üzenetére
Hány gramm kávé megy a filter kosárba?
Véltem különbséget látni az IMS és a gyári egy falu kosár között, de ennyit nem.
Én is Bambino Plus tulaj vagyok, használtam graef és most DF őrlővel. Mindkettőből lett rendes kávé az egy falu kosárral. Nekem akkor volt hasonló, mikor a Graefbe kellett egy plusz alátét mert nem tudtam elég apróra őrölni a kávét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Darwinfpv Foldape4 4 hüvelykes összecsukható, nagy hatótávolságú FPV
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, szűrőszett
- DJI AVATA Dupla Fly More Combo drón szett - VADONATÚJ, aktiválatlan
- Playboy 2000-2005 teljes évfolyam
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (2 akku) RC Pro - drón szett újszerű állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mr.Csizmás