Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Kiesett a pikszisből a BOE
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Átmentem a fenti anyagon, lehúztam egy kávét, és így perpillanat nálam a világos pörkölés + őrlőprobléma a gyanúsított.

Százas teszt sikerült, kis nyomot hagyott a pénz és utána csináltam a kávét
szokásoshoz képest közel +1 gramm kellett a százas tesztsikerhez. 2-s méretben daráltam, kb. a legkisebb őrlemény méret (1-s fokozat van még, nemtom ez mennyit segíthet - de holnap reggel biztosan kipróbálom és mérem is Petőbá' szerint)Jobb lett a kávé, mint az általam bepróbált alkalmakkal ezelőtt, de számomra még mindig túl gyorsan (vizesen) szaladt át a kávé. A puck aránylag jó állapotú a főzés után, egyben lejött, nem maradt túl vizes.
(Ebből a szempontból nagyon amatőrnek tartom magam a kávékészítésben, bocsánat, ha a lingót rosszul használom.)
-
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Köszi, és a többieknek is a tippet
kicsit még nézem a linkelt anyagot és nekifutok majd újra a próbáknak. Csinálok videót is majd
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

szokásoshoz képest közel +1 gramm kellett a százas tesztsikerhez. 2-s méretben daráltam, kb. a legkisebb őrlemény méret (1-s fokozat van még, nemtom ez mennyit segíthet - de holnap reggel biztosan kipróbálom és mérem is Petőbá' szerint)
Mr.Csizmás