- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
ServerWorks #11462 üzenetére
Az összes Hario értelmetlen (de a Timemore-ok is), mióta van Kingrinder. Olyan akciók vannak rá néha és ár értékben annyira verhetetlen, hogy nincs miről beszélni. Lehet fillért b@xni, de a végén úgyis kétszer vásárolsz.
Örök élet az a Kinu M47 és a Comandante C40(+redclix), de annyit is kérnek értük.A K2 pl. a Comandante C40 kését koppintja (ezt most tudtam meg) és nyilván nem olyan jó, viszont ~20k és nem 120+. Presszóra lehet nyűgös a viszonylag nagy lépésköz miatt, de ízlés dolga.
-
aradebil2
senior tag
válasz
Ha nem presszóhoz kell akkor Facebookon most van egy használt ronda fehér Timemore C2 11-ért Szegeden.
-
válasz
Hariok jöttek be nálam is elsőként a képbe, mert normálisnak tűnt, és tizenezer még okés.
Majd kerestem pár tesztet, és 2 kattanás között mittomén 35 meg 14 másodper alatt folyt át a kávé, azaz túl nagyok a lépések, plusz kicsi az erőkar (meg az örlő se túl nagy), hiába nem akarunk nagy durungot.
Kingrindernél látod a táblázatnál pl a K2 140 lépést tud, így tényleg be lehet elvileg egyik meg másik kávébabhoz állítani rendesen. (Eszpresszóhoz 30-45 között ahogy nézegettem.)Ja, ezek akkor igazak, ha eszpresszót akarsz, mert ha nagyon durvát akarsz, akkor nem lényeg ennyire finomállítás. Timemore kisebbjei is ezért esetek ki, az ESP változat már több lépést tud, de olcsóbb volt és több szempontból jobb a K2.
K2 vs K4: [link]
Ezt mindenképp ajánlom megtekintésre: Kézi örlők 100$ alatt: [link]
Nálam a K2 tűnt árban az elsőnek alulról ami megfelelő, K4/K6 meg tök jó árban van, de nyilván drágább.
De én csak távolról ugatom a témát, most keresgélek, erre jutottam, a topiklakók majd megmondják.kmarci25: Köszi a tippet!
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Fotók, videók mobillal
- Assetto Corsa Competizione
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Bluetooth hangszórók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest