Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Bluetooth-headsetekről általában
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szia.
Nekem a cm 702 van de szerintem egyforma felülről. Ilyen probléma után másnak már leírtam hogy jártam de azt mondta ő jól rakta össze.
Tehát: még tavaly amikor kotyeszhoz őröltem vele én is szétszedtem és nem jól tettem vissza a kúpfogaskerékre a kosarat. Rögtön pelyvát darált nem tudtam hova legyek, de felraktam a kotyogóval majd a kávé ki robban felül rám és a falra, nálad is hasonlóak a tünetek (gyors lefolyás). Átnéztem a haszn.ut, és rájöttem, hogy a tetejét ugye visszahelyezéskor a jelöléssel hátul tesszük vissza majd a kosarat én visszaforgatás után tettem rá ez volt a baj. Rátettem a tetejét, majd még jelölés hátul módban tettem rá a kosarat utána forgattam vissza a beosztásokat és rögtön jó lett és azóta is, már nem használom de tavaly még szedtem szét tisztítani és így többé nem lett vele probléma. Ez is egy lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Óra topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Béta iOS-t használók topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Bontatlan Honor 400 Lite 8/256 Velvet Grey, Dual SIM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest