Hirdetés
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#49155328 #762 üzenetére
1. Nem, ezt nem próbáltam. Nyomásmérőst igen, mert az egyik nagyon ráérő barátomnak volt egy ideig.Egyébként finom kávét főzött, de még a nyomásmérővel is nehéz volt “irányítani” a nyomás erősségét.
2. Nem válaszoltál, de akkor hallgatás beleegyezés, hogy fontos a nyomás mértéke egy kávé elkészítésénél.
3. Innentől kezdve nem értem, hogy pont te, aki magát kávészerető és értő embernek tartod, hogyan tehetsz be ide egy ilyen egyébként aránytalanul drága, és még a megfelelő működéshez nem felszerelt gépet ide? Nem lenne lelkiismeretfurdalásod, ha valaki kezdőként, mert nem tudja, hogy ez így nem jó, megvenné, csak mert te ajánlottad? Kb. olyan, mintha futómű nélküli autót ajánlanál az autós fórumban.
4. Mindegy. Részemről befejeztem. Természetesen nyugodtan ledorongolhatsz valami viszontválaszban, hogy mennyire nincs igazam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autóhifi
- Gitáros topic
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest