- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Légies iPhone halvány színei
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
GEPESZ66
veterán
Azt írtad, hogy az FF,Opera,Chrome böngészőn próbáltad.Ez felkeltette az érdeklődésemet.A fiam gépén még a KIS volt fenn. Feltelepítettem a Firofox-ot, s ott tökéletesen megjeleníti a videókat.Valami probléma az Explorer és a KIS között, vagy csak az Explorer-el lehet.Ezek után én is visszaraktam a KIS-t.Nemsokára megjön a tisztaszoftver keretében a WIN7, s akkor tiszta rendszerre telepítem.
-
stvnppp
senior tag
Szia!
Ha így beállítod ütemezés szerint, akkor a gép/program elindulása után rögtön lefrissít, vagy csak fél óra után? A 2009-ben még úgy volt, hogy automatán lefutott a frissítés, most a 2010 csak jó pár perccel utána. Láttam a beállításokban, hogy van olyan opció, hogy program indulása után x perccel, most arra állítottam be (2 perc), csak ugye így nem futtat automatikusan, miközben megy a gép.
Illetve még volt korábban a Thunderbirdnél egy külön hozzád szánt kérdésem, amit nem vettél észre, és a KIShez kapcsolódik.
Üdv
István -
-
Hali!
Kösz, de nem hiszem, hogy ez az, ami kellene...
Ezt akkor használom, ha valami működési hibát tapasztalok a KIS-ben, vagy a KIS okoz problémát más alkalmazások működésében például. Annak idején, amikor összerogyasztotta a rendszerem a 459-es, akkor éltem is vele...Ja és ha már "működési probléma"...
Másnál is 735-ös Buildnek írja ki magát a 736-os Build?
(főképernyő alján katt a Support-ra)Fire.
-
Spitfire988
csendes tag
Üdv!
A Kasp. internet security 2010 safe run-jával kapcsoltaban mik a tapasztalataitok? Nekem az msn nem fut vele. Meg a letöltött fájlokat nehezen elérhető mappába menti. Kíváncsi lennék, hogy hivalos ügyintézést interneten, pl. okmányirodába időpontkérést lehet-e vele intézni. Nem akarom azt, hogy csak a gépen írja ki h. kaptam időpontot safe runnal, a valóságban meg nem. Amúgy most a trial verziót használom. Nem találtam hozzá kódot, csak key filet. A key file-lal történő regisztráció meg csak elméletben kivitelezhető, a valóságban nem engedi... Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Androidos fejegységek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- SONY LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest