- Légies iPhone halvány színei
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
petrusz82 #249 üzenetére
Hali!
Ez a hülyeség netovábbja!
(nem a HSZ-ra értem
)
Itt elég egyértelműen fogalmaz a Kaspersky: [link]
Erre meg kiderül, hogy csak egy "nyamvadt" skin kell hozzá, mert hogy amúgy benne hagyták a funkciót, csak az alap skin-ről "száműzték".
Na ez egy olyan dolog, aminek aztán tényleg semmi értelme sincs, mert vagy ne legyen bent ilyen funkció(és azt egy másik skinnel se lehessen elérni) vagy ha meg benne van, akkor ugyan már az alap skinről is lehessen elérni...Nevetséges tényleg.
Fire.
-
Syklas
tag
válasz
petrusz82 #239 üzenetére
Igen ez az.. a Tanítási mód..!! Ezt hiányolom a KIS-ből..
Hát arra már nem emlékszem hogy mit pipáltam ki telepítés közben... ha telepítés közben nem lett beállítva hogy én szeretnék felügyelni mindenre.. utólagos átállításra nincs esetleg mód.. hogy ne keljen újratelepíteni..?! És köszi az előbbi gyors választ..
ahogy hazaérek áttanulmányozom jobban a progit..
-
válasz
petrusz82 #175 üzenetére
Hirdetésben volt, ha valamilyen reklámblokkolót, NoScriptet, vagy a Kaspersky Anti-Bannerét használod akkor blokkolva volt és azért nem találkoztál vele.
szutyis megnyitod a Kaspersky-t és alul ahol a hátralévő napok számát írj a Licence-re/Kulcs-ra kattintasz, felhoz egy kis ablakot és ott tudod törölni az x-re kattintva.
-
válasz
petrusz82 #169 üzenetére
Hali!
Értelek. Nekem nem frissített ilyet, nyilván azért mert én egyből a patchelt változatot töltöttem le innen: [link]
De mint említettem, sajnos nálam továbbra is meg voltak a gondjai, nem tapasztaltam változást, max mintha(de csak mintha) az auto rootkit scan lenne "észrevétlen"...
(remélem a 800-as build már jó lesz mindenkinél...)Fire.
-
mboto
csendes tag
válasz
petrusz82 #154 üzenetére
nos, igen, nem tűnik túl logikusnak, hogy a Kaspersky miatt legyen... mert ugye, ahogy írtam is, a probléma akkor is fennáll, ha lepucolom a KIS-t a gépről... csakhogy bárhonnan máshonnan zökkenőmentesen elérhető az oldal, és amíg nem telepítettem a KIS-t, nálam sem volt probléma. Emiatt mégsem tudok másra gondolni, csak arra, hogy mégis van valami összefüggés. De amit én gondolok, meg a valóság, az nem mindig fedi egymást
Ugyanakkor, ha mégsem a KIS miatt van, akkor mi lehet? (ez már off) Azt gondolom,hogy minden lehetséges beállítást, variációt megpróbáltam, ami átlag felhasználóként az eszembe juthat...Szóval tényleg tanácstalan vagyok
Ja, a kérdésedre válaszolva: több verzió is van: vagy azt dobja fel, hogy "a kapcsolat időtúllépés miatt megszakadt" vagy nemes egyszerűséggel annyit, hogy "nem tud csatlakozni". (IE-ben rászúrtam a kapcsolódási probléma diagnosztikára, ott is mindig más eredményre jutott: egyszer pl. azt írta, hogy valószínűleg egy távoli tűzfal blokkolja a csatlakozást - ennek szvsz nem sok realitása van ebben az esetben.)
-
GEPESZ66
veterán
válasz
petrusz82 #101 üzenetére
Hozzáadtam a kizárások közé, de így sem jelent meg az oldal.Nem nagy probléma.Megpróbálom megvárni a 736-os honosított verziót.Mivel nálunk is megjelent a WIN7, elvárható lenne, hogy a felhasználó mielőbb megkapja az új op. rendszert is támogató KIS verziót, bár nem hiszem, hogy elsietik a dolgot.
-
-
Lacpac
őstag
válasz
petrusz82 #86 üzenetére
Avast!, és PC tools volt fenn, telepítéskor reklamált az avastra, cccleaner megoldotta.
Ez van azóta, beírom a felhasználónevet, jelszót, enter és .....Ráadásul friss Win. Ha az ujrahúzás, és a KIS uninstall között kell döntenem, akkor megy a KIS.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
petrusz82 #63 üzenetére
A Kaspersky-nél eddig az volt a szokás, hogy az új verzióból (jelen esetben a 463-as)kiadtak egy magyar nyelvűt, azt követően pedig az egyes verziókból szinte semmit sem kaptak meg a magyar felhasználók honosítottan.Tehát aki pénzt adott ki érte, az nem részesül az új verziók adta előnyökből?Vagy esetleg a 463-as is a modulfrissítések segítségével kapja meg az újabb verziókban rejlő finomításokat?
-
Biga Csiga
csendes tag
válasz
petrusz82 #34 üzenetére
Az október 12.-én hivatalosan kiadott magyar nyelvű 9.0.0.463-as verziót használom, tehát nem újabb béta verziót használok. Erről az oldalról származik. Előtte a 8.0.0.506-ost használtam és erről frissítettem 12.-én a mostani verzióra.
A rootkit keresés továbbra is 6-8 perc, de nem a frissítéssel egy időben történik sohasem, hanem utána. Szerintem próbáld meg a frissítést, lehet, hogy a legújabb adatbázissal már jó - vagy legalábbis jobb - lesz. -
petrusz82
aktív tag
válasz
petrusz82 #30 üzenetére
Kicsit csodálkozom,hogy senki nem írt a problémával kapcsolatban!Ugyanis kicsit utánnanéztem a dolognak,és kiderült,hogy néhány napja adott ki a kaspersky egy olyan frissítést,ami most gondot okoz.Tehát valószínűleg mindenkit érint a dolog!Ha egy régebbi adatbázist használok,akkor nem jelentkezik a probléma.A rootkit keresés a kaspersky elindulása után pontosan 30 perccel kezd elindulni.Kikapcsolásra nincs lehetőség.Normális esetben ez a vizsgálat kb 1 percig tart.Az újabb adatbázisokkkal viszont több órát vesz igénybe,és ezalatt erőteljesen használja a merevlemezt és a processzort.Lelassítva ezáltal az egész rendszert!
Az,hogy a keresés elindul,jól jelzi a villogó "K" betű.Valamint meg lehet róla győzödni a jelentés fülön.A kaspersky külföldi fórumán napok óta gyűlnek a hozzászólások a témával kapcsolatban
[link]Amíg a problémát meg nem oldják én magam letiltottam a frissítést,és egy 2 héttel ezelőtti adatbázist használok.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest