- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#41133696 #172 üzenetére
Nem, 4G Ramom van. De, mivel észrevehető a tejesítmény csökkenés a 64 bites rendszeren, így lényegtelen.
Egyébként a lassulás érthető, mivel a 64 bites rendszeren a 32 bites futást emulálni kell, ez meg overhead-hez vezet. Így, a 64 bites rendszeren, nem futnak gyorsabban a 32 bites alkalmazások. Ami sajnos, nálam sok van, és nem tudom őket lecserélni!De, ugye tudjuk nem csak a 4G Ram miatt szükséges az X64-es rendszer.
-
etele34
tag
válasz
#41133696 #144 üzenetére
Hehe ...
Most nevess! Nálam a NIS2009 mellett folyamatosan ment, öt hónapon kersztül az a-Squared AntiMalware a maga állandó védelmével! Sosem "fújtak" egymásra és szépen mentek egymás mellett.
KIS már rigolyásabb volt ezen a téren ezért az a-squaredet le is szedtem, pedig volt egy egy éves licenszem hozzá. -
válasz
#41133696 #135 üzenetére
Hali!
Hmm
Panda-t vettem/újítom, ESS4 5 gépes liszenszem van, ezen kívűl még kb 5 védelmi szoftverhez van 1 vagy 2 éves 1-5 gépes liszenszem, most épp ezért "kínzom" a KIS2010-et...
(NIS-hez is van, csak már írtam, valamiért nem szeret "engem" mostanában. BSOD)
(A Panda-t és az ESS-t fixen használom(nyilván több gépem van, az egyik gép van ilyen AV tesztelésre, meg gyilkos linkek, meg terminátor kód, meg alvó kártevők ftp szervereken felderítéshez, stb stb)Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nyaralás topik
- Apple asztali gépek
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- EA Sports WRC '23
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Diablo IV
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest