- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Telekom mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Yettel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#41133696 #172 üzenetére
Nem, 4G Ramom van. De, mivel észrevehető a tejesítmény csökkenés a 64 bites rendszeren, így lényegtelen.
Egyébként a lassulás érthető, mivel a 64 bites rendszeren a 32 bites futást emulálni kell, ez meg overhead-hez vezet. Így, a 64 bites rendszeren, nem futnak gyorsabban a 32 bites alkalmazások. Ami sajnos, nálam sok van, és nem tudom őket lecserélni!De, ugye tudjuk nem csak a 4G Ram miatt szükséges az X64-es rendszer.
-
etele34
tag
válasz
#41133696 #144 üzenetére
Hehe ...
Most nevess! Nálam a NIS2009 mellett folyamatosan ment, öt hónapon kersztül az a-Squared AntiMalware a maga állandó védelmével! Sosem "fújtak" egymásra és szépen mentek egymás mellett.
KIS már rigolyásabb volt ezen a téren ezért az a-squaredet le is szedtem, pedig volt egy egy éves licenszem hozzá. -
válasz
#41133696 #135 üzenetére
Hali!
Hmm
Panda-t vettem/újítom, ESS4 5 gépes liszenszem van, ezen kívűl még kb 5 védelmi szoftverhez van 1 vagy 2 éves 1-5 gépes liszenszem, most épp ezért "kínzom" a KIS2010-et...
(NIS-hez is van, csak már írtam, valamiért nem szeret "engem" mostanában. BSOD)
(A Panda-t és az ESS-t fixen használom(nyilván több gépem van, az egyik gép van ilyen AV tesztelésre, meg gyilkos linkek, meg terminátor kód, meg alvó kártevők ftp szervereken felderítéshez, stb stb)Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bestbuy játékok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- 90-es években voltam gyerek
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest