- Légies iPhone halvány színei
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#41133696 #172 üzenetére
Nem, 4G Ramom van. De, mivel észrevehető a tejesítmény csökkenés a 64 bites rendszeren, így lényegtelen.
Egyébként a lassulás érthető, mivel a 64 bites rendszeren a 32 bites futást emulálni kell, ez meg overhead-hez vezet. Így, a 64 bites rendszeren, nem futnak gyorsabban a 32 bites alkalmazások. Ami sajnos, nálam sok van, és nem tudom őket lecserélni!De, ugye tudjuk nem csak a 4G Ram miatt szükséges az X64-es rendszer.
-
etele34
tag
válasz
#41133696 #144 üzenetére
Hehe ...
Most nevess! Nálam a NIS2009 mellett folyamatosan ment, öt hónapon kersztül az a-Squared AntiMalware a maga állandó védelmével! Sosem "fújtak" egymásra és szépen mentek egymás mellett.
KIS már rigolyásabb volt ezen a téren ezért az a-squaredet le is szedtem, pedig volt egy egy éves licenszem hozzá. -
válasz
#41133696 #135 üzenetére
Hali!
Hmm
Panda-t vettem/újítom, ESS4 5 gépes liszenszem van, ezen kívűl még kb 5 védelmi szoftverhez van 1 vagy 2 éves 1-5 gépes liszenszem, most épp ezért "kínzom" a KIS2010-et...
(NIS-hez is van, csak már írtam, valamiért nem szeret "engem" mostanában. BSOD)
(A Panda-t és az ESS-t fixen használom(nyilván több gépem van, az egyik gép van ilyen AV tesztelésre, meg gyilkos linkek, meg terminátor kód, meg alvó kártevők ftp szervereken felderítéshez, stb stb)Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Wise (ex-TransferWise)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- BMW topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TKL formátumú, vezetékmentes "Fekete Özvegyet" dobott piacra a Razer
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest