- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#41133696 #172 üzenetére
Nem, 4G Ramom van. De, mivel észrevehető a tejesítmény csökkenés a 64 bites rendszeren, így lényegtelen.
Egyébként a lassulás érthető, mivel a 64 bites rendszeren a 32 bites futást emulálni kell, ez meg overhead-hez vezet. Így, a 64 bites rendszeren, nem futnak gyorsabban a 32 bites alkalmazások. Ami sajnos, nálam sok van, és nem tudom őket lecserélni!De, ugye tudjuk nem csak a 4G Ram miatt szükséges az X64-es rendszer.
-
etele34
tag
válasz
#41133696 #144 üzenetére
Hehe ...
Most nevess! Nálam a NIS2009 mellett folyamatosan ment, öt hónapon kersztül az a-Squared AntiMalware a maga állandó védelmével! Sosem "fújtak" egymásra és szépen mentek egymás mellett.
KIS már rigolyásabb volt ezen a téren ezért az a-squaredet le is szedtem, pedig volt egy egy éves licenszem hozzá. -
válasz
#41133696 #135 üzenetére
Hali!
Hmm
Panda-t vettem/újítom, ESS4 5 gépes liszenszem van, ezen kívűl még kb 5 védelmi szoftverhez van 1 vagy 2 éves 1-5 gépes liszenszem, most épp ezért "kínzom" a KIS2010-et...
(NIS-hez is van, csak már írtam, valamiért nem szeret "engem" mostanában. BSOD)
(A Panda-t és az ESS-t fixen használom(nyilván több gépem van, az egyik gép van ilyen AV tesztelésre, meg gyilkos linkek, meg terminátor kód, meg alvó kártevők ftp szervereken felderítéshez, stb stb)Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest