- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Magisk
- Telefon javítás, szervíz!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gozarak
csendes tag
Sziasztok!
Sony Z3 compact telefonomon van két karc? kosz? amit egyszerűen semmivel se tudok eltávolítani a telefonról. Próbáltam kijelző tisztítóval, mindennel amivel csak lehetséges de nem tűnik el. Az az érdekes, hogy nem karcnak néz ki (pláne, hogy elvileg karcálló üvegből készült a z3 compact kijelzője.) sokkal inkább szennyeződésnek de az se lehet mert akkor le kéne tudjam takarítani. Talán még a kopásra hasonlíthat de akkor miért pont csak 1 körben és 1 vonalban kopott volna meg.
Fontos, hogy mágneses tokban tartottam amiben ráadásul a bankkártyám és az üzemanyagkártyám is benne volt esetleg azok kezdhették ki a kijelzőt?
Sajnos képet nem tudok csatolni, nem tudtam lefényképezni de hátha valaki a leírás alapján is tudja miről van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- 12 GB-os RTX 4070 SUPER - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest