- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
Röviden.
Belépő szint:
A)
Alldocube, Blackview, Teclast, Chuwi.
Jellemzőjük a külföldi beszerzés, kedvező ár (akár 50000Ft-tól), bőséges ram/rom, Widevine L1 hiánya, támogatás/support hiánya, gyenge hardver elemek.
B)
Lenovo, Redmi, Nokia, realme, Samsung A sorozat.
Előfordulnak 3/32-es modellek is, magasabb ár (80000Ft-tól), elfogadható és közepes szintű frissítés, ezekben sem a leggyorsabb/legújabb processzort kapjuk.Középkategória:
Xiaomi Pad 5
120 fps, jó minőségű kijelző, erős processzor, nem bővíthető, nincs gps vevő.
Samsung Galaxy Tab S6 lite
A toll tartozék, közepes hardverelemek, legalább 3 év főverziófrissítés.
Samsung Galaxy Tab S7 FE
Nagy, nem túlságosan érdekes cucc, közepes vassal, legalább 3 év főverziófrissítés.
iPad 9
A ár-érték arányban a legjobb vétel, ha elcsíped 130000Ft körül. Erős proci, kis tárhely (64GB), nem bővíthető. A wifis modellekben nincs GPS vevő. Hosszú távú támogatás.
iPad 10
Apple féle kellemetlen árazás. Hosszú távú támogatás.Felső kategória:
Samsung Galaxy Tab S modellek. Három méretben, az elérhető legjobb hardverelemekkel, Dex, toll, Samsung ökoszisztéma. Magas árak.
iPad Air 4, iPad mini 6
Erős proci, kis alaptárhely.
iPad Air 5
M1 processzor!
iPad pro
M1 vagy M2 processzor! Ágyúval verébre kategória, az alkalmazások és a rendszer minimálisan használja ki a lehetőségeket. Kétféle méretben. 120fps. Az árakat ne is kérdezd.Csillag kategória:
Amazon Kindle Fire
Huawei tabletek
A Google mostoha gyerekei…Windows tabletek:
Sosem jutott eszembe, hogy vennem kellene egyet. Szerintem még van hová fejlődni -
bostone
addikt
válasz
janeszgol #172 üzenetére
Teljesen egyetértek veled, hiszen mivégre az összes komment a fórumon így, nem?
Ne vonjuk fölösleges párhuzamba az események láncolatát, amikor, tisztelet a kivételnek, egy többszörösen összetett mondat megfekteti egy átlag fórumozó teljesítő képességét és kiragad egy olyan részletet, amely semmi relevanciát nem képvisel az adott témát illetően. -
bostone
addikt
A 2022 trendnek szinte az összes gyártó alá feküdt. Az adott kategóriát árban magasabban szabta meg, az összetevőket viszont alacsonyabb pozícióból szedte össze. Nem egy cikkben említették meg azt a furcsaságot az MA oldalain, hogy az elődmodellel jobban jár a vásárló, mivel alacsonyabb összegért jobb készüléket talál a piacon. Samsung, Xiaomi, realme és még sorolhatnám.
Ilyenkor általában megemlítik, hogy nézzek már szét, hiszen mindennek felment az ára.
Ami valóban igaz, bár ez egy szakmai topik. -
bostone
addikt
Január környékén a realme GT 5G 160e alatt volt kapható (MM).
Bár a kijelző kevésbé látványosan szép és a fotók minősége is gyengébb, mint egy S10+ (240e) esetében mégis jobb szeretem használni, mint azt a Samsungot (yettel) bármikor.
Az S10+ előtt egy Poco F1-et (Hardverapró) (95e) gyűrtem kerek egy évig, hibátlanul működött.
Más idők járnak azóta.
Azt hiszem itt láttam egy linket iPhone SE3 170e. Arra még azt mondanám, hogy oké a mai viszonyok között. -
bostone
addikt
Szerintem sok a 100000Ft egy mobilnak látszó tárgyért.
Szavamra mondom, én próbálkoztam többször a belépő kategóriával, de a rengeteg bosszantó tulajdonságot képtelen voltam elviselni. Olyan készülékek is elvéreztek a kezem alatt, amelyek általában jó kritikákat kaptak az MA tesztekben.
@mjani1172:
Nem örünk, csak próbálunk jóképet vágni. -
bostone
addikt
válasz
A Molyember #135 üzenetére
Ilyen esetben felmerül a kérdés, hogy mi a drága. 200-ért a semmi, vagy 400-ért egy hasznos társ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest