- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Graphics
Jómunkásember
Ha végigolvastad volna figyelmesen, akkor kiderül: Nem.
"Tisztában vagyunk vele, hogy egy ilyen ajánló kitérhetne a tabletekre (olcsó: Lenovo, középszint: Samsung, drága: iPad), az órákra (profiknak: Garmin, kevésbé profiknak: Samsung vagy Apple, formaterv-rajongóknak Huawei), a headsetekre (esélyünk nincs felmérni a teljes piacot) és még sok egyéb termékre (akár a villanyautókra és a rollerekre is, bár előbbit ritkán veszünk karácsonyra, mert nem fér a fa alá), de mi elsősorban a mobilos piac termékeit teszteljük olyan alapossággal, hogy a legtöbb itthon kapható masina idén is járt a kezünk között. "
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Wallenberg #158 üzenetére
144 most, és Snap888, persze elég mindenre.
Realme GT Neo 2 5G DualSIM 128GB kék , elvileg ez is 150 körül van, az se rossz vétel.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Luck Dragon #123 üzenetére
Ez mitől ennyire jóáras?
Mármint az árukeresőhöz képest tök olcsó. Ennyiért jó deal.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
janeszgol #82 üzenetére
Persze, megértem azt is, csak nagyon sok az eltérés, ami pont két kategóriába teszi a dolgokat.
Kijelző
Tárhely
Memória
Még a SoC-ra azt mondom azonos, és persze a vevőnek tök mindegy milyen, csak "mi"' vagyunk rágerjedveAztán lehet, hogy a jövőben a JLQ-s telefonokat is meg kell szoknunk.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
janeszgol #78 üzenetére
Régóta vagy itt Te is. Tudod és látod, hogy két külön kategóriát képviselnek.
Magyarázatra sem szorul. Az eMMC és UFS2.2 különbséget pedig szerintem sebességben is ki lehet fejezni....Ja kijelző felbontásról nem is beszelve...Nem is értelek.
Ez nem szubjektív, hanem objektív adatok...
A Realme 8-9-cel való összevetést hamarabb "tolerálnám".
A Realme C21Y esetleg az említett Poco C40-nel lenne lehetséges. Vagy a Redmi 10C-vel.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
janeszgol #78 üzenetére
"Majdnem"... Hát 3/32-es emagon, ezt akarjuk hasonlítani egy 90 ezres 6/128-ashoz?
Meredek, bocsi de azért egy 3/32-essel nem élnék sokaig egyutt. Kettot barmilyen szarbol lehet venni. Ne bohóckodjunk már.
Milyen összevetés ez így? Két külön kategóriát képviselnek. Veszek persze kettőt a jóval gyengébb termékből...
Abszolút nem jobb vétel. Ha 50 ezred van megveheted, de nem hasonlíthatom egy tárhelyben 4x annyit, memóriábol duplát kínáló termékhez.
-
Graphics
Jómunkásember
Poco C40-re viszont kíváncsi vagyok, főleg a JLQ SoC miatt is.
Kedvelem az olcsó cuccokat, lehet ránézek egyre.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Napfénysüti #40 üzenetére
Az lett volna a másik kiszemelt, vagy még a 11T-n erősen agyaltam.
A Realme-ből meg még a GT Master.
-
Graphics
Jómunkásember
viragdani-val egyetértek, idén vettem egy F4 GT-t, nekem a következő 2 évre le van tudva a telefon.
160-ért csíptem meg egy 12/256GB-ost, igazából nincs miért lecserélni... Nem játszok, mindössze egy stabil működést hozó készülék kellett. Nekem amire kell azt tudja.
12X volt mezőnyben még, de 870-es Snapiról jöttem, igaz az is bőven sok.
Mindenkinek Békés Fórumot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest