Új hozzászólás Aktív témák
-
Beantech
aktív tag
Teljesen egyetértek szerintem is gáz hogy fold 4 óta nem változtatnak a kamerán se semmit meg a kijelző felbontásokon se igazán. Mondjuk részemről azért lenne ugrás mert Fold 3-ról váltanék.
A csillogós kijelzővel teljesen egyetértek az valóban totál borzalmas, remélem ezen javítanak mert nekem is ez az egyik legnagyobb problémám sokszor.
#6 gusthy: Igen a Oneplus-al az a problémám hogy nem tudok venni itthon és azért itt-ott viszonylag sok kijelző problémás postot látok. Többször volt már a kezemben Magic V2 és valóban brutál vékony és a külső kijelző kényelmes (bár nekem már túl széles, valószinűleg a 2 év Fold keskenységet megszoktam) viszont kinyitva a belső már kicsit túl nagy (én 90%-ban úton használom nyitva otthon ritkán.) Plusz a szoftveres része nem az igazi.
#7 worxland: Maga a rendelés semmivel sem bonyolultabb mint bárhonnan megrendelni, én inkább a garanciális ügyintézéstől tartok ha szükség van rá.
Ettől függetlenül ha élőben nem győz meg a Fold 6 hogy megéri váltani Fold 3-ról akkor inkább váltok olcsóbban egy magic v2-re vagy oneplus-ra és kockáztatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest