Új hozzászólás Aktív témák

• Beantech

aktív tag

válasz xedamen #5 üzenetére

Teljesen egyetértek szerintem is gáz hogy fold 4 óta nem változtatnak a kamerán se semmit meg a kijelző felbontásokon se igazán. Mondjuk részemről azért lenne ugrás mert Fold 3-ról váltanék. :) A csillogós kijelzővel teljesen egyetértek az valóban totál borzalmas, remélem ezen javítanak mert nekem is ez az egyik legnagyobb problémám sokszor.

#6 gusthy: Igen a Oneplus-al az a problémám hogy nem tudok venni itthon és azért itt-ott viszonylag sok kijelző problémás postot látok. Többször volt már a kezemben Magic V2 és valóban brutál vékony és a külső kijelző kényelmes (bár nekem már túl széles, valószinűleg a 2 év Fold keskenységet megszoktam) viszont kinyitva a belső már kicsit túl nagy (én 90%-ban úton használom nyitva otthon ritkán.) Plusz a szoftveres része nem az igazi.

#7 worxland: Maga a rendelés semmivel sem bonyolultabb mint bárhonnan megrendelni, én inkább a garanciális ügyintézéstől tartok ha szükség van rá.

Ettől függetlenül ha élőben nem győz meg a Fold 6 hogy megéri váltani Fold 3-ról akkor inkább váltok olcsóbban egy magic v2-re vagy oneplus-ra és kockáztatok.

Új hozzászólás Aktív témák