- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
xedamen
senior tag
Amíg nem 3 éve ugyanazt a kamerát próbálják eladni, mint pl a Fold 6-ban, ráadásul drágábban, addig engem nem érdekel hogy néz ki, személy szerint nekem a Samsung dizájn már túl unalmas ilyen téren S24U userként mondom ezt
Szoftveres téren egyelőre tényleg nyer a Samsung, de ezzel már nem lehet 4 éves technológiát takargatni. Amiért nekem a Fold 5 deal breaker volt az a belső kijelző... Dark módban szinte tükröt néz az ember, a OnePlus Open belső kijelzője szinte teljesen csillogásmentes. Remélem idén kezdenek ezzel is valamit, bár nem sok reményem van a híreket olvasva, hiszen marad a Fold 4 kamer, akkumulátor, miért nyúljanak bármihez is az árazáson kívül?
Eddig az IP védettség volt még plusz pont a Samsung javán a szoftveren kívül, de már a többi gyártónak is sikerült megugrani az IPX8-at.
-
Lajmund
őstag
Nálam valószínűleg fold 6 lesz a befuto. A samsung annyira jól testreszabható hogy ezt a kinaiak nem tudjàk mèg megugrani. Minőségben a fold 5 is elèg jó konkrétan az egy éves olyan mint az új. Tetszik a külső képernyője és a belső is de ezzel nem mondanék le a jobb szoftverről és frissitésekről. Xiaomi még egy fokkal jobb szerintem azon màr elgondolkodnék ha màr egy generáci lett volna globàlba de elsőt nem vennék abból se. Reméljük pàr év és megszorongatjàk rendesen a samungot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest